Seçime Doğru Orhan Düzgün'den Açıklama | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Seçime Doğru Orhan Düzgün'den Açıklama

Milletvekilliği Adaylığına Doğru

2014-12-26
Seçime Doğru Orhan Düzgün'den Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, "Partimizden ne kadar çok milletvekili adayı olursa o kadar çok mutlu olurum" dedi.

Tokat'ta basın mensupları ile biraraya gelen CHP'li Düzgün, gündemdeki konulara değindi. Medya guruplarına yapılan baskıyı kabul etmediklerini ifade eden Düzgün, medya özgür olmadığı sürece demokrasiden bahsedilemeyeceğini kaydetti. Yaklaşan genel seçimlere de değinen Düzgün, CHP'nin üyesi olan herkesin milletvekili adayı olabileceğine işaret ederek, "Partimizden ne kadar çok milletvekili adayı olursa o kadar çok mutlu olurum. Çünkü bu partinin gücünü, insanların eğilimini gösterir. Onun için DURAN KUM'a hayırlı olmasını diliyorum. Başka aday olmak isteyen arkadaşlar varsa onların da adaylıklarını açıklamalarını partimiz açısından faydalı görürüm" diye konuştu.

Düzgün, milletvekili adayı olup olmadığı yönündeki sorulara, "Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. Türkiye seçim atmosferine girmedi. Ben halen partinin milletvekiliyim. Bu arkadaşlarla ilişkilerimi sürdürmek, onlara eşit davranmak durumundayım. Şimdiden kendimi taraf ilan etmeyi doğru bulmam. Süreç başladığında kendi kararımızı mutlaka bildiririz" diye cevap verdi.

Tokat'ın üvey evlat muamelesi gördüğünü savunan Düzgün, şöyle konuştu:

"Başka illere gittiğimde bu hizmetler ilimize de yapılsa diye imreniyorum. Tokat etrafındaki illere göre bu süreçte çok geri kaldı. Hep eleştirdim, '12 yıldır hükümet ediyorsunuz, Tokat'tan bir bakan yapmıyorsunuz' diye. Gözle görülür bir ciddi yatırım yok. Olanlar, sigara fabrikası gitti, şeker fabrikası gidiyor. Olanlar da elden çıkarıldı."

Sayfa Başı