Başkandan Brifing | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Başkandan Brifing

Başkan Yıldırım, Muhtarlarla bir araya geldi.

2015-01-08
Başkandan Brifing

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarlara Erbaa Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, mahalle muhtarlarıyla belediye meclis salonunda bir araya geldi. Mahalle muhtarlarına birim müdürlerini tanıtan Başkan Hüseyin Yıldırım muhtarların taleplerini dinledi.Başkan Yıldırım, mahalle muhtarlarına; Erbaa Belediyesinin gerçekleştireceği,sosyal yardım, evde bakım, ruhsatsız yapılaşma, kapalı sulama sistemi, doğalgaz hatları, altyapı ve yol yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.

Mahalle muhtarlarının Erbaa için önemini vurgulayan Başkan Hüseyin Yıldırım, "Biz nasıl Erbaa'nın Şehr-i Emini isek muhtarlarımız da mahalleler için aynı konumda" dedi. Başkan Yıldırım, sosyal yardımlaşma ve yatırımlarla ilgili Erbaa Belediyesinin faliyetlerini sürdürdüğünü söyleyerek, "Ulaşamadığımız vatandaşlarımız elbette vardır, bu konuda muhtarlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Ayrıca evde bakım hizmeti için muhtarlarımız bize listelerini ulaştırırsa biz de bu konuda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Kanalların üzerinin kapatılmasıyla ilgili 50 Milyon TL'lik bir çalışma başlıyor. Devlet Su İşleri kanalların üzerinin kapatılması ile ilgili projeyi yatırım programına aldı. Erbaa Belediyesi bu projeye yüzde 10 katkı sağlayarak ortak olacak" dedi. Muhtarlara kaçak yapılaşmayla mücadele edecekleri bilgisini veren Başkan Yıldırım "Vatandaşlarımız kaçak binaya tevessül etmesinler. Kaçak binalar sanılanın aksine maddi yoksunluktan değil alışkanlıktan yapılıyor." dedi. Yıldırım ayrıca muhtarların da bu konuda duyarlı olmalarını, vatandaşı ruhsatsız, kaçak bina yapmamaları konusunda uyarmalarını istedi.



Sayfa Başı