Vali Konağının Küçük Misafirleri | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Vali Konağının Küçük Misafirleri

Tokat Vali Konağında Neşeli Anlar

2015-02-12
Vali Konağının Küçük Misafirleri

Tokat Valisi Cevdet Can'ın eşi Naime Can, Sevgi Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvasında kalan çocukları konakta misafir etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Tokat İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvasında kalan 16 çocuk Vali Konağında Naime Can'ın konuğu oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Naime Can, Tokat'ta Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocukların geleceğe daha iyi hazırlanmaları için yoğun çaba sarf edildiğini söyledi. Devletin şefkatli eliyle oluşturulmuş Sevgi Evleri projesi ile çocukların aile ortamında barınma imkanına kavuşmuş durumda olduğunu ifade eden Can, "Bizler de her fırsatta çocuklarımızla birlikte vakit geçirmeye çalışıyor, onlarla birlikte çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Çocuklarımızın her türlü ihtiyaçları titizlikle karşılanıyor. En önemlisi de sevgi ve şefkate en çok ilgi duyduklarında bizler her zaman onların yanındayız. Onların en iyi şekilde geleceğe hazırlanmalarını arzu ediyoruz. İnşallah yuvalarımızdan ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımız ve gençlerimiz yetişecek. Çocuklarımız bugünkü ziyaretleri ile de konağımızı şenlendirdiler" dedi.

Vali Konağında ağırladığı 16 çocukla hatıra fotoğrafı çektiren ve çocuklara çeşitli çeşitli hediyeler veren Naime Can, "İleride kimseye muhtaç olmadan kendi hayatlarınızı sürdürmek için çok çalışmalısınız. Biz her zaman sizin yanınızdayız" sözleriyle misafirlerini uğurladı.

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar ise, kendilerini konakta misafir eden Naime Can'a teşekkür ettiler

Sayfa Başı