NAYİM AYDIN KİMDİR? | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

NAYİM AYDIN KİMDİR?

NAYİM AYDIN KİMDİR?

2015-02-20
NAYİM AYDIN KİMDİR?

1968 yılında Erbaa'da doğdu.Tokat Erbaa Kale köyü ve Tokat Merkez çeçenli mahallesi ve 600 evlerde büyüdü.Eğitimini Tokat Yeşilırmak ilkokulu, Tokat İmam Hatip Lisesi- GOP lisesi-Tokat Sağlık meslek lisesinde tamamladı.
1988 yılında Tokat Tokat Bağlar sağlık ocağında sağlık memuru olarak göreve başladı.Tokat-Turhal-Pazar-Samsun-Muğla-Aydın-Ankara İl ve İlçelerde sağlık ocakları ve devlet hastanelerinde görev yaptı.Anadolu Üniversitesi Hemşirelik Ön Lisans, Sağlık Bakanlığı Erzurum İbrahim Hakkı Sağlık Eğitim Enstitüsü toplum sağlığı bölümü ve İnönü Üniversitesi Malatya Sağlık Yüksekolu sağlık eğitimi lisans programını bitirdi.
1994-2010 yılları arasında siyasetin bazı kademelerinde okul hayatı ve iş hayatından dolayı gayri resmi olarak danışman ve SKM seçim işlerinde yer aldı.2002-2004 Ak Parti 1.ve 2. dönem siyaset akedemisine katıldı.1. dönemde 84 puanla sertifika aldı.Ak Parti genel merkez seçim işleri ve İl SKM'de çalışmlarda bulundu. Memuriyet hayatından dolayı siyasetin içinde kesintili olarak çalıştı.10 yıl siyasetin içinde bulundu.
Meclis çalışmalarında ve Sağlık Bakanlığının çeşitli kademelerinde de çalışırken devamlı hemşehrilerine kapısı açık oldu ve her türlü problemlerinde yanlarında yer aldı.
Doping numune alma kursu, Spor Masörlüğü kursu,Problem Çözme ve Kişisel liderlik gelişimi, Kızılay-Kızıl-Haç İlk yardımı eğitici eğitmen kursu eğitimi ve sertifikaları aldı.2014 yılında Özürlü ve Engelli durumundan dolayı malulen emekliye ayrıldı.Özel Sağlık Meslek liselerinde, STK'larda, Sağlık Eğitimcileri Derneği Kurucu Genel Başkan Yardımcılığı, Tokat ve Erbaa Derneklerinde Kar-Vak vakfında mütevelli üye, futbol ve basketbol hakemliği yaptı.Amatör futbol hakemleri derneğinde de yer aldı. Siyasi ve Bürokratik deneyimlerinden dolayı aday olmaya karar veren Nayim AYDIN az dercede İngilizce ve Arapça biliyor. Evli ve 3 Çocuk babası.

Sayfa Başı