İSTANBULDAN GELİP KABRİSTANLIĞA AĞAÇ DİKTİLER | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

İSTANBULDAN GELİP KABRİSTANLIĞA AĞAÇ DİKTİLER

Hacıpazar Kabristanlığı...

2015-03-02
İSTANBULDAN GELİP KABRİSTANLIĞA AĞAÇ DİKTİLER

HACIPAZAR DERNEĞİ "HER CANA BİR FİDAN" DEDİ.

Erbaa Hacıpazar Köyü Dernek üyeleri Hacıpazar köyünde bulunarak "HER CANA BİR FİDAN" kampanyası ile bir araya geldi.
Hacipazar köyü Derneği 2008 yılında köyde bulunan 50 dönüm mezarlığa düzenleme yaparak 1500 adet sedir çamı dikmişti. 2013 yılında dikkatsizlik nedeniyle küçük bir yangın sonucu yanan ve çeşitli sebepler nedeniyle kuruyan ağaçların yerine Köyde yaşayan 650 civarında insanın adına "HER CANA BİR FİDAN" kampanyası ile 650 adet fidan dikti.
Fidan dikme etkinliğine İstanbul Kadıköy Belediyesinden temin edilen bir araçla gelen Üyelerde iştirak etti. Cumartesi günü Ağaç dikilecek yerler belirlenerek çukurlar açıldı. Pazar günü ise ağaçlar dikildi. İki gun süren Ağaç dikme etkinliğine köylülerin yoğun ilgisinin yanında, 2008 yılında yapılan mezarlık düzenlemesinde katkısı olan eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN ve Gökal Belediye Başkanı Osman AKBULUT, MHP ilçe başkanı Namık Ateş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.
Ayrıca CHP Erbaa ilçe Başkanı Savaş UZUN, CHP Tokat Milletvekili aday adayı Sn.Duran KUM ve Sn.Tahir YILDIRIM katıldı.
Etkinlikte verilen ikramları Av. Onur Bükülmez, İstanbul'dan Üyelerimizi getiren otobüs kaptanları konaklama ve yemek masraflarını Ayhan REÇBER karşıladı. Erbaalıları yıllardır sevdiklerine kavuşturan EREKTAŞ otobüs işletmesi çok ciddi destek verdi. Etkinlikte dikilen ağaçlar, İstanbul'dan üyelerin gelip gitmesi, üyelere ve misafirlere verilen ikramlar kamera çekim gideri, konaklama dahil yapılan hizmetlerin tamamı sponsorlar vasıtasıyla yapılmıştır.
Bu işe gönül veren, maddi manevi emek veren üyelerimize köylülerimize misafirlerimize Hacıpazar dostlarına, Okul Müdürümüz Kadir Kumcu ve Cami imam Hatibimiz Adil Kaplan'a Hacıpazar köyü İhtiyar heyetine ismini yazamadığım kahramanlara sonsuz Teşekkür ederim. Rabbim yapmış olduğunuz Hayır ve hasenatlarınızı kabul etsin, en zor zamanınızda karşınıza çıkarsın. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Sayfa Başı