Nayim Aydın'dan Açıklama | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Nayim Aydın'dan Açıklama

Tokat'a Dair Açıklamalar

2015-03-19
Nayim Aydın'dan Açıklama

Bugün itibari ile 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25.Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Tokat'ımızda el uzatılmayı bekleyen tüm vatandaşlarımızın kucaklanması, ihtiyaçlarını karşılayacak projelerin ve yatırımların hayata geçirilmesi, Milletimizin refahı ve Yeni Türkiye projesi ile eş zamanlı olarak Yeni Tokat'ın inşa edilmesine katkı sunmak amacıyla Daha güçlü Tokat, daha güçlü Türkiye için bu kutsal yoldayım . Partimiz Milletimize en iyi hizmet edecek adayları,birbirinden değerli aday adayları arasından teşkilatlarımız ve milletimiz aracılığı ile belirleyecektir.
Biz her zaman seçime hazır partiyiz. Şurası bir gerçektir ki demokrasilerde meşruiyetin kaynağı seçimlerdir ve her zaman önemlidir. Ancak 2015 seçimleri daha önemlidir. Türkiye bir dönüşüm süreci yaşamaktadır. Bu dönüşüm süreci üç alanda olmaktadır.
1-Uygulamalarda 2-Sistemde 3-Zihniyette dönüşüm devam etmektedir.
---Zihniyet'te ; Devlet millet kaynaşması sağlanmıştır. Halka tepeden bakan devlet anlayışından halka hizmet eden anlayışa,milleti ülkenin ve devletin tek sahibi kılan anlayışa dönüşmüştür.
------Sistemde Dönüşüm yasalarda ve anayasa da yapılan düzenlemelerle yapılmaya çalışılmaktadır .Bütün partiler anayasa sözü vermiş olmalarına rağmen muhalifler ipe un sermişler ve engellemeye çalışmışlardır.
Bu seçimde aziz halkımız sorunu çözme anayasa yapma konusunda Ak Parti'ye millete verdikleri sözü unutan partilere muhtaç etmeden tek başına anayasa yapacak çoğunluğu vereceğine inanıyorum.Tokat'ta12 de 12 yapan millet 5 te 5 yaparak ta bu desteği verecektir.
----- Uygulamada yaşanan süreç ise tüm milletimiz şahittir. Sağlıktan Ulaşıma ,Sosyal Güvenlikten Dış Politikaya ,Ekonomiden Eğitime ,Savunma sanayinde ki gelişmeleri devrim gibi yaşıyoruz.
Bu seçimde de pek çok müjdeli projeleri milletimizle paylaşacağız. Hep birlikte Yeni Türkiye kurmak için Ak partiden Kelkit vadisinin incisi Tokat'ımızdan milletvekili aday adayı oldum
Biz, bu yolda AK Parti'nin bir neferiyiz. Ben siyasette yeni değilim. Daha önce AK Partili dostlarla pek çok çalışmada birlikte olduk. Siyasi tecrübe ve deneyimim var. Ben Tokat'ın bir çocuğu olarak Tokat'ın sorunlarını, Tokat'ın kaynaklarını, avantajlarını, dezavantajlarını iyi biliyorum. Artık daha özgür bir Türkiye var. Hedefimiz, ülkemizi birlikte çok daha fazla özgür bir ülke yapmak.
Bugün dünyaya baktığımızda şehirlerin bir yarış içerisinde olduğunu görüyoruz.. Hükümetimiz özellikle ulaşım ve sağlık alanında şehrimize önemli yatırımlar kazandırdı.
Ancak bana göre her şeyi hükümetten, devletten beklememeliyiz. Daha önce devlet yatırımları içerisinde yer alan Tokat, daha sonra özel sektörün devreye girmesiyle maalesef yeterli özel sektör yatırımını çekememiştir. Genç nüfusu da Tokat'ın bir diğer artısı. Aynı zamanda eksisi. Çünkü yeterli istihdam alanı yok. Maalesef gençlerimiz işsiz.
Artık Yeni bir Türkiye var. Bu yeni Türkiye'de Yeni Tokat'ta olmalıdır. Yeni Tokat, bölgesine yön vermeli. Tokat neden ilk 10 il arasında yer almasın?
Değişen dünyada güçlü bir şehir olmak için değişimi iyi analiz etmeliyiz. Eğer şu an değişimi yakalayamazsak inanın dünyanın çok gerisinde kalır ve sıradan bir şehir oluruz.
Tokat'ı 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinde yarışın gerisinde bırakmamak için şehir olarak birlikte hareket etmeliyiz.
Bu şehir hepimizin. Tokat'ta gelişimi birlikte sağlayabiliriz. Şehrimizde bu potansiyel fazlasıyla var.
Tokat, diğer şehirlerle arasındaki mesafeyi ancak koşarak kapatabilir. Oturma ve yürüme lüksümüz yok.
Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız "Yeni Türkiye" için çalışırken bizler de "Yeni Tokat" için koşmalıyız
Bu bir aşk, sevda işi. Biz Yunus Emre gibi, "Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik" diyoruz.
2023 hedeflerine ulaşmada ve Aziz Milletimizin 100 yıldır hasret, heyecan ve özlemle bekledikleri, Büyük Devlet, Büyük Millet olma yolunda yapılacak çalışmaların, sevincini ve heyecanını yaşayabilmek, halkımıza yoldaş olabilmek için bugün buradayım.
Yeni Büyük Türkiye yolunda şehrimize, vatanımıza ve aziz milletimize faydalı olabilmenin bir borç olduğunu düşünerek; bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi bu aziz milletin ve Tokat halkının yararına kullanmak için yola çıktım.

Ak Parti Tokat Milletvekili A.Adayı

Nayim AYDIN

Sayfa Başı