BAŞKAN, 100 BİN LİRA PRİM SÖZÜ VERDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN, 100 BİN LİRA PRİM SÖZÜ VERDİ

HEDEF 1.LİG

2015-04-03
BAŞKAN, 100 BİN LİRA PRİM SÖZÜ VERDİ

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Belediye Plevnespor'un yöneticileri, teknik heyeti ile oyuncuları ile yemekte bir araya geldi. Birinci Lig yolunda takıma başarılar dileyen Başkan Eroğlu, "Takımımıza güveniyoruz. Birinci Lig'e çıkarsak 100 bin TL prim vereceğiz" dedi.

Belediye Plevnespor kulübünün 1994 yılında kurulduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, kulübün o yıllarda voleybol ile başlayarak bugüne kadar birçok spor alanında boy gösterdiğini ifade etti. Tokat Belediye Plevnespor deyince akla ilk olarak voleybol geldiğini söyleyen Başkan Eroğlu, "20 yılı aşkın 1. Ligde mücadele eden bir kulüptük. Hep başarılarıyla adından söz ettiren kulübümüz bir marka haline gelmiş durumda" dedi.

HEDEF 1.LİG
Geçen yıl talihsiz bir şekilde Belediye Plevnespor'un bir alt lige düştüğünü hatırlatan Başkan Eroğlu, "Bu da bizi göreve başlarken son derece üzmüştü. Birçok vatandaşımızdan aldığımız görüş takımımızın tekrar 1. Lige yükselmesi gerektiği yönünde. Hocamızla ve sporcu arkadaşlarımızla anlaşarak kolej havasında bir takım oluşturmak için yola çıktık. Ligde 22 tane maç yaptık, sadece iki maçımızı kaybettik. Onun haricinde 20 maçımızı açık farklarla kazandık ve açık ara 59 puanla gurubumuzu lider tamamladık. Bu başarılardan dolayı başta değerli antrenörümüz Aykut bey onun değerli yardımcıları, ekibimiz yöneticilerimiz ve sporcularımız olmak üzere tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Şimdi yarı final ve final maçları olduğuna dikkat çeken Başkan Eroğlu, "İlk etapta yarı final maçı yapacağız üç tane ve o gurupta iki tane takım finale kalmış olacak. Diğer guruptan da 4 takım yine 2 ye düşmüş olacak sonrasında 21-22-23 Nisanda da artık final maçları yapılacak. Biz zor guruptaydık ve lider çıktık. Biz sporcularımıza güveniyoruz. Voleybolda ilimizi en üst ligde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.

"BİRİNCİ LİGE ÇIKARSAK 100 BİN TL PRİM VERECEĞİZ"
Sporun gençler üzerisindeki olumlu etkisiyle birlikte bir de tanıtıcı yönü bulunduğunu da ifade eden Başkan Eroğlu, Tokatspor'u da unutmadı. Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Özellikle bizim gibi Anadolu takımının çok ama çok ihtiyacı var. Bu vesileyle Tokatspor'umuzu da tebrik ediyor, son maçlarda ki başarılarının devamını diliyorum. Tokat hem güreşte, hem halterde dünya şampiyonları çıkarmıştı ve yine çıkaracaktır. Biz belediye olarak bu yıl içerisinde iki tane semt spor kompleksleri yapacağız. Birisini Karşıyaka mevkiimize diğerini de Behzat mevkiimize yapacağız. İçerisinde basketbol, futbol, tenis alanları olacak. Tokat halkına heyecan veren Belediye Plevnespor'umuz şampiyon olarak heyecan yaşatmaya devam edecek. Tabi şampiyon olunduğunda bizde prim vereceğiz. Şampiyon olup 1. Lige çıktığımızda 100 bin liralık bir pirimi dağıtmayı düşünüyoruz."

Sayfa Başı