Mhp Milletvekili Adayları Kahvaltıda Buluştu | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Mhp Milletvekili Adayları Kahvaltıda Buluştu

MHP'den Sevgi ve Barış Çağrısı

2015-04-20
Mhp Milletvekili Adayları Kahvaltıda Buluştu

MHP'den Sevgi ve Barış Çağrısı

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, "Biz kardeşliği sevgiyi istiyoruz, barışı istiyoruz ve de 76 milyonun hepsinin birbirini kucaklamasını istiyoruz" dedi.

Tokat'ta MHP Milletvekili adayları düzenlenen kahvaltı programda partililerle bir araya geldi. MHP İl Başkanı Fatih Demirkol, teşkilat olarak yaptıkları çalışmaları dile getirdi. MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru ise konuşmasında 8 Haziran'da Türkiye'nin karanlıktan kurtulacağını ileri sürdü. Türk Devletini bölmek ve parçalamak isteyenlerin her geçen gün yeni senaryolarla devletin karşısına çıktığını ifade eden Doğru, "Anadolu coğrafyası çok zor bir coğrafya. Bu coğrafyada yaşamak ve devletini idame ettirmek çok zordur. Ondan dolayı da buraya kardeşliğin hakim olması gerekmektedir. Kardeşlik ve sevgi MHP'nin temel unsuru ve temel göstergesidir. 7 Haziran seçimlerinde de genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin de istediği burasıdır. Biz kardeşliği sevgiyi istiyoruz, barışı istiyoruz ve de 76 milyonun hepsinin bir birini kucaklamasını istiyoruz" diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, Türkiye Cumhuriyeti'nde yüzlerce şehit vermiş Anadolu'nun en güzide şehirlerinden Tokat'ta manevi değerlere en fazla muhafaza eden parti olan MHP'nin iktidar olmayı hak ettiğini ifade ederek, "Hepinizin desteği el birliği ile bu iktidara yürüyüşümüze hepinizden destek istiyorum. Eğer sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmediğimizi düşündüğünüz an Tokat'ın kapısına yazın 'sayın vekillerimiz siz buradan gidemezsiniz, çünkü siz bize verdiğiniz sözü tutmadınız' deyin. Eğer öyle olursa bizlerde o kapıdan geri döner yüzümüzü yer eder gideriz. O nedenle bu kadar iddialı söylüyorum" şeklinde konuştu. Başkan'ın konuşmasının ardından MHP Tokat Milletvekili adayları Hüseyin Erkan İkikat, Yücel Bulut, Mustafa Afşin Ünverdi'de birer konuşma yaptı

Sayfa Başı