Erdef'ten Veda Ziyareti | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erdef'ten Veda Ziyareti

Erdef veda ziyaretinde...

2015-09-19
Erdef'ten Veda Ziyareti

Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Akbulut ve Dernek Başkanları Hacıpazar Köyü eski Dernek Başkanı Adnan Ak'ı dernek merkezinde ziyaret ettiler.

Yeni Dernek Başkanı Saim Karcı yaptığı konuşmada :Derneğimizin kurulduğu günden bugüne kadar Hacıpazar Köyü ve köylüleri için maddi manevi çok büyük fedakarlıklar yapan, Kurucu Başkanımız Adnan Ak'la birlikte görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. Birlikte üyelerimizin de desteği ile güzel hizmetler yaptık. En zor zamanlarda moral ve motivasyonumuzu en üst düzeyde tuttu, negatifliklere asla müsade etmedi, özellikle bu yerin alınmasındaki maddi manevi fedakarlığı takdire şayan. Hiç kimsenin yapamadığını yaptı. Bize hep hayra vesile olan hayrı yapan gibidir derdi. Kendisi bu hizmetlerin yapılmasına vesile oldu, onun yaptığı fedakarlığı bu güne kadar kimse yapamadı. Hiç tanımadığımız insanlardan maddi destek sağladı. Çevresi ile birlikte kendini köye adamışçasına Derneği adeta sırtladı.

Başkanımızın ani ayrılığından dolayı üzgünüz ancak Başkanımız için uzak yakin farketmez, bizi herzaman arayıp soracağını, takip edeceğini biliyoruz ve istiyoruz. Bu uğurlama gecesinde katılan üyelerimize federasyon Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Eğer Başkanımız kabul ederse küçük bir armağanı var diyerek Kur'anı kerim Türk bayrağı ve plaket takdim etti.
Federasyon Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Akbulut'ta Federasyon adına Başkan Adnan AK'ın federasyonun kurucu üyesi olduğunu ve önemli katkı sağladığı belirterek çok güzel gömlek ve kravat hediye etti.
Başkan Adnan Ak'ta gerçekten çok duygulandığını belirterek federasyon adına takdim edilen hediyeleri kabul etti ve ilk resepsiyonda giyip resimlerini size gönderecegim dedi. Dernek Başkanı Saim Karcı, Duran Yilmaz ve Durmuş Çelik hediye ve plaket verdi. Başkanımız ne yapsak azdır dediler. Toplantıya katılan Federasyonu Yöneticilerinin birlikte çok samimi duygu dolu bir sohbet oldu.

Sayfa Başı