Niksar'da Spor Alanlarının Açılışı Yapıldı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Niksar'da Spor Alanlarının Açılışı Yapıldı

Niksar’da yapımı tamamlanan spor alanlarının açılışı

2015-09-30
Niksar'da Spor Alanlarının Açılışı Yapıldı

"BİZLER YAPTIĞIMIZ PROJELERLE NE YETİNECEĞİZ, NE DE ÖVÜNECEĞİZ"
Niksar'da yapımı tamamlanan spor alanlarının açılışı yapıldı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan açılışlarda yaptığı konuşmada;" Biz vatandaşlarımıza daha büyük projeleri layık görüyoruz. Bunlarla ne yetineceğiz, ne de övüneceğiz" dedi.
Niksar Belediyesi tarafından her mahalleye spor alanı projesi kapsamında yapımı bitmiş olan Aydınlıkevler, Bahçelievler ve Fatih Mahallelerinde açılış programı düzenlendi. Düzenlenen açılışa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın yanı sıra, Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa Eraslan, Belediye Başkan Yardımcıları ile vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
Açılış öncesi konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı konuşmada; "Niksar'da her mahallemize spor alanları yapıyoruz. Spor alanlarımızda çocuklarımız için futbol, voleybol ve basketbol sahaları, vatandaşlarımız için ise antrenman aletleriyle oturma bankları bulunuyor. Projemiz dahilinde ilk olarak basket ve voleybol sahamızı üç mahallemiz olan Aydınlıkevler, Bahçelievler ve Fatih Mahallemizde faaliyete açıyoruz. İlerleyen zamanlarda ise futbol sahalarımız, antrenman aletleri ile banklarımızı bu alanlar içerisine uygun gördüğümüz yerlere yapacağız. Belediyemiz bünyesine peyzaj mimarı alımı gerçekleştirdik. Profesyonel olarak artık tüm alanlarımız emin ellerde olacak. Gelişi güzel yapılan bir alan değil pırıl pırıl alanlarımız olacak. Ayrıca bu alanlarımız içerisine yürüyüş yolları ve vatandaşlarımızın güzel bir şekilde çayını kahvesini içebilecekleri kamelyalar, ağaçlandırma ve mevsimsel bitkilerle donatacağımız yeni yaşam alanlarını hep beraber inşa edeceğiz. Vatandaşlarımızın burada gönül rahatlığı ile oturup çay içerken çocukları bu spor alanlarında oynayacaklar. Spor Toto Teşkilatımızın katkılarıyla bu spor alanlarımızın yapımını gerçekleştiriyoruz. Bizler projesini hazırladık ve Milletvekilimiz Prof. Dr. Celil Göçer'i ziyaret ettik. Kendileri bizlere çok yardımcı oldular. Kendilerine sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Bizi Spor Toto Teşkilat Başkanımız ile buluşturdular. Biz bu alanların kaynağını merkezi hükümetimizden ve Spor Toto Teşkilatımızdan aldık. 10 tane saha için yaklaşık 500 bin TL'yi Niksar'a kazandırdık. Bizler yerel seçimler öncesinde de sizlere her mahallemize spor alanları yapacağımızın sözünü vermiştik. Allah'a şükür bu gün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
"25 MAHALLEMİZİN KULLANACAĞI TEMEL PROJELERİMİZ VAR"
Yaptıkları her projenin bütün Niksar halkının ihtiyacı olan projeler olduğunu belirten Başkan Özcan; "25 mahallemizin kullanacağı temel projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi Kapalı Semt pazarı, Kapalı Otopark, düğün salonu ve iş yerleri olmak üzere şehir merkezimizde projemizi başlattık. Deremizin yönünü değiştirdik. Statik çalışmasının bitiminin ardından inşallah yükselmeye başlayacak. Biz bunlara proje diyoruz. Proje bedeli 6 Milyon TL'dir. Biz vatandaşlarımıza daha büyük projeleri layık görüyoruz. Bunlarla ne yetineceğiz, ne de övüneceğiz. Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projesinin bitiminde otogar projemize başlayacağız. Niksar'ımızın kabullendiği bir bölgede daha modern ve daha güzel bir otogarımız olacak. Şu an bulunan otogarımızın yerine ise Niksar'a yakışır alışveriş merkezi, Kültür Sarayı ve Sanat Merkezi olacak şekilde oradaki bütün hemşehrilerimizi de projenin içine dahil ederek güzel bir proje yapacağız. Bunların hepsi büyük büyük projeler. Otopark projemiz en az 6 Milyon TL, Otogar Projemiz en az 6 Milyon TL ve Alışveriş Merkezi, Kültür Sarayı ve Sanat Merkezi projesinin maliyeti en az 15 Milyon TL'dir. Bu projelerimizi gerçekleştirerek inşallah bütün mahallelerimizin kullanımına sunacağız" dedi.
"NİKSAR'DA 2016 YILINDA DOĞALGAZ KULLANAN HANE SAYISI %90 SEVİYELERİNDE OLACAK"
Niksar'da 7 yılda yapılan doğalgaz çalışmaların bir yılda 2 katını yaptıklarını söyleyen Başkan Özcan; "Doğalgaz konusunda 2016 yılında %90 seviyelerinde olacağız. Doğalgazı olmayan hemşerim hemen hemen kalmayacak. Bizler Niksar'da 7 yılda yapılan doğalgaz çalışmasını 1 yılda 2'ye katladık. Allah'ın izniyle bizim yapamayacağımız hiç bir şey yok. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler sadece halkımızın duası için çalışıyoruz. Biz sizi inanıyoruz, sizlerde bize inanın" dedi.
Konuşmasının ardından açılışı gerçekleşen alanlarda Belediye Başkanı Özdilek Özcan çocuklarla basket ve voleybol oynadı. Açılışın sonunda Niksar Belediyespor Voleybol takımı gösteri maçı yaptı.
Niksar Belediyesince ayrıca her spor sahası için basketbol ve voleybol topları hediye edildi.

Sayfa Başı