HEPSİNİ BİR HAFTAYA DEĞİL, BİR HAFTASONUNA SIĞDIRDI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

HEPSİNİ BİR HAFTAYA DEĞİL, BİR HAFTASONUNA SIĞDIRDI

Haftasonu inceleme ve ziyaretlerini sürdüren ....

2015-10-20
HEPSİNİ BİR HAFTAYA DEĞİL, BİR HAFTASONUNA SIĞDIRDI

Tokat halkının artık sabahın çok erken saatlerinden, gece yarılarına kadar sürekli görmeye alıştıkları Başkan Eroğlu, yoğun temposunu sürdürüyor. Haftasonu toplantılara katılan Başkan Eroğlu, inceleme ve ziyaretlerini de sürdürdü.

Cuma gece saatlerinde Esnaf Kefalet Sitesi sakinleriyle bir toplantı gerçekleştiren Başkan Eroğlu, vatandaşları dinledi, yaptıkları ve planladıkları projelerden bahsetti. Cumartesi günü ise sabah Vali Cevdet Can'ın da katıldığı kahvaltıda, Semerkant Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın ulusal firmalara karşı direncinin artırılması ve sektörel beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunan Başkan Eroğlu, ilgili oda ve STK'larla da sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

Daha sonra bir işyeri ve Anaokulu açılışına katılan Başkan Eroğlu, Bedestenlioğlu ve Derbent Mahallelerinde düzenlenen toplantılara katılarak, mahalle sakinlerini dinledi. Özellikle yaz döneminde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Eroğlu, Bedestenlioğlu ve Derbent Mahallelerini doğalgazla tanıştırmanın da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Pazar günü ise Fen Lisesi ve Anadolu Liselerinde düzenlenen Okul Aile Birliği toplantılarına katılan Başkan Eroğlu, velilere hitaben konuşmalar yaptı. Öğleden sonra Gezirlik Mahallesine geçen Başkan Eroğlu, vatandaşların taleplerini tek tek not aldı ve bölgeye yönelik planladıkları hizmetlerden bahsetti. Mahallelinin beklediği İmar Revizyon Değişikliği hakkında da bilgi veren Başkan Eroğlu, daha sonra Amatör Spor Haftası nedeniyle Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa katılarak, 'Sporun Enleri'ne ödüllerini takdim etti.

Sayfa Başı