TOKAT MÜLKİ ERKAN'IN 10 KASIM MESAJLARI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT MÜLKİ ERKAN'IN 10 KASIM MESAJLARI

Tokat Valisi, Erbaa Kaymakamı ve Erbaa Belediye Başkanının 10 Kasım mesajları

2015-11-10
TOKAT MÜLKİ ERKAN'IN 10 KASIM MESAJLARI

VALİ CEVDET CAN'IN 10 KASIM MESAJI

Vali Cevdet Can, yayınladığı mesajında şunları ifade etti.

'Bağımsızlık uğrunda, karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak, Milletine özgürlüğünü armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Mustafa Kemal Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumaya ve bizden sonraki kuşaklara aktarmaya büyük önem vermeliyiz.

10 Kasım'lar, sadece yas günü değil, Büyük Önder'in açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır.

Büyük Önder'in bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyet'in, ilelebet var olması için Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmakla göstereceğimiz çaba, O'na olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.'

ERBAA KAYMAKAMI DEMİR'İN 10 KASIM MESAJI

Yüce Türk Milleti bağımsızlığını, hürriyetini ve istiklalini; kahramanlıklarla dolu tarihinde her zaman canından aziz bilmiş, tüm maddi ve manevi değerlerini muhafaza ederek devlet ve millet olmayı başarmıştır.

Milletimizin bu kararlılığını kendi menfaatlerine engel gören devletler geçmişten günümüze kadar aziz Türk Milletini devletsiz, vatansız bırakma gafletine düşmüştür. Tüm bu düşmanlıklar ve ihanet içinde dahi bu yüce Millet; birliğini, dirliğini imanı ile birleştirerek, her zaman olduğu gibi içinden yiğit bir evladını önder olarak çıkararak düşmanlarının karşısına kale misali dikilmiştir.

Türk Milletinden aldığı güçle, emperyalist devletlere karşı verilen istiklal mücadelesinin hazırlayıcısı ve uygulayıcısı büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin işgal altında olduğu, silahlarımızın dahi düşmanlarımızın eline geçtiği sıkıntılı bir dönemde Türk Milletinin yeniden şahlanışını sağlamış ve Müslüman- Türk'ün gücünü ve saygın bir millet olduğunu tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadele dönemindeki başarısı, askeri zekâsı, ileri görüşlülüğü ve devlet adamlığı özelliği onu dünyanın en itibarlı liderlerinden yapmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77. yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

ERBAA BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM'IN 10 KASIM MESAJI

Tüm dünya devletlerinin takdirine şayan ve milli mücadeleye örnek olan Anadolu insanının inancı ve imanından aldığı güçle yola çıktığı kurtuluş mücadelesinde Başkomutan olan Mustafa Kemal, askeri başarıları ve dehası, demokratik siyaset anlayışı, millet merkezli kalkınma vizyonu ve üstün öngörü yeteneğiyle dünya tarihine saygın bir lider olarak ismini yazdırmıştır. Gençlere emanet ettiği ve büyük mirasım dediği Cumhuriyeti geleceğe güvenle, demokrasisini daha da güçlendirmiş,eğitim, ekonomi, sosyal ve kültürel olarak daha ileriye güvenle bu mirası biz yerel yönetimler olarak teslim edeceğiz. Bölgemizin ve ülkemizin içinde bulunduğu bu şartlar altında kardeş olarak Türkiye'nin 2053 hedeflerine hep birlikte kararlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Bu duygularla vefatının 77. yıldönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle minnetle yâd ediyoruz, dedi.

Sayfa Başı