PARTNER İL TOKAT | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

PARTNER İL TOKAT

2016 İZMİR TURİZM FUARINDA TOKAT RÜZGÂRI ESTİ

2015-12-14
PARTNER İL TOKAT

Tokat heyeti 10-13 Aralık tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 9. Turizm Fuar ve Kongresi ve Gastronomi Turizm Kongresi Travel Turkey Turizm Fuarında yerini aldı.
2016 İZMİR TURİZM FUARINDA TOKAT RÜZGÂRI ESTİ
Yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere turistik destinasyon alternatiflerini göstermeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir, Türkiye'nin en büyük fuar tesisi Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl çıtasını daha da yükselten Travel Turkey İzmir, binden fazla katılımcı ve 31 ülkenin turizm profesyonelini İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla İzmir'de buluşturdu. Yeni yerinde geçtiğimiz yıla oranla iki kat daha büyük bir alanda gerçekleştirilen fuarın açılış törenine gösterilen ilgi de aynı ölçüde büyük oldu. Törende; Tokat Vali Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Niksar Belediye Başkan'ı Özdilek Özcan ve İl Kültür Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz hazır bulundular. Törene ev sahibi hemşerimiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İzmir Valisi Mustafa Toprak, fuarın bu yıl ki Partner ili Adana Valisi Mustafa Büyük, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, valiler, milletvekilleri, belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.
Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkan'ı Av. Eyüp Eroğlu birlikte fuar alanında öncelikle Tokat standında ziyaretçi ve Tokatlı hemşerilerimizi kabul ettiler. Tokat Valiliği, Tokat, Turhal, Zile, Niksar ve Erbaa Belediyeleri yöresel ikramlarla Tokat mutfağını tanıtmaya çalıştılar. Tokat ili görsellerle tanıtılırken yöremize ait ürünlerde standımızda sergilendi.
Tokat heyeti diğer illerin stantlarını ziyaret ederek vali ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Tokat heyeti, Turizm yatırımları ve ilimizin turist sayısını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında turizm firmalarıyla da görüşmeler yaptı.
Türkiye Turizm pastasından Tokat olarak pay almak için İzmir'de fuarda yoğun bir şekilde kuliste bulundular.
KOCAOĞLU SÖZ VERDİ PARTNER İL TOKAT


Bu yıl 9.su düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm fuarından Tokat'a büyük müjde geldi. Fuar etkinlikleri içerisinde her yıl bir partner il birde partner ülke seçilmekte idi.
Partner olan il fuarda kendisini daha etkin bir şekilde tanıtma fırsatı buluyor.
Hemşerimiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkan'ı Aziz Kocaoğlu Tokat heyetini özel olarak kabul etti.
Eski Tokat hatıralarının paylaşıldığı sohbette geçmiş yad edildi. Ziyarette Vali Cevdet Can ve Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Kocaoğlu'ndan 2016 yılında fuarda partner il olarak Tokat'ın seçilmesini talep ettiler. Kocaoğlu da bunun sözünü verdi. İleriki günlerde ekiplerin bir araya gelerek çalışma başlatması kararlaştırıldı.

Sayfa Başı