OKUMANIN YAŞI YOK | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

OKUMANIN YAŞI YOK

Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen

2015-12-31
OKUMANIN YAŞI YOK

Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Okuma-Yazma kurslarına katılarak başarılı olan 17 kursiyere sertifikalarını Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu takdim etti.
Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen sertifika töreninde katılımcılara hitap eden Başkan Eroğlu, İslam'ın ilk emri olan ‘Oku' emrini yaş sınırı gözetmeksizin uygulamaya çalışıyoruz dedi.
Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinde başarılı olan kursiyerlere ödül olarak kültür turları düzenlendiğini belirten Başkan Eroğlu, "Tokat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezleri meyvelerini almaya başlıyor. Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezimizde ilk 10 ayımızı tamamladık. Karşıyaka Bölgesinde de Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezimizde hizmet vermeye başladı. Bayanlarımız bu merkezlerde sadece el sanatları, hobi eğitimleri, spor vb. eğitimler haricinde Okuma-Yazma Kurslarımız ile başvuran insanlarımızın yaşı ne olursa olsun, dinimizin ilk emri olan ‘Oku' emrini yerine getirmeye devam ediyoruz.
Sizler çok önemlisiniz, siz hanımefendilerin istekleri bizim için her şeyden önemlidir. Elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalıştık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu tip mekânlar çok ama çok önemli. Sizlerin ihtiyaçlarına cevap verecek başkaca faaliyetlerimizde olacak" dedi.
70 YAŞINDAKİ ZÜBEYDE TEYZEMİZDEN BAŞKAN EROĞLU'NA MEKTUP


Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Okuma-Yazma Kursunu başarı ile tamamlayan 70 Yaşında ki Zübeyde Kapısız kendi yazdığı mektubu Başkan Eroğlu'na okuyarak ‘Başkanım bundan sonra sizin kâtibiniz olabilirim' dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu başarılı kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.
Tokat Belediyesi Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerimizde eğitimlerimiz devam etmektedir

Sayfa Başı