MUSTAFA RECEP KOLCU ERBAA’DA SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

MUSTAFA RECEP KOLCU ERBAA’DA SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİ

Genç Yazar Mustafa Recep Kolcu ERBAA'DA

2016-01-07
MUSTAFA RECEP KOLCU ERBAA’DA SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİ

Yazar Mustafa Recep Kolcu söyleşi ve imza etkinlikleri çerçevesinde memleketi Erbaa'daydı.

05.01.2016 tarihinde iki etkinlikle okurları ile buluşan Kolcu, saat 13:30'da Merkez Anadolu Lisesi'nde Okul Müdürü Salih Cenik ve Öğretmenlerle birlikte yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. BİR+BİR=BİR kitabının yazım aşamasında neler yaşadığını anlatan Kolcu, öğrencilerin sorularını cevaplayarak, onlara hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin, genç bir yazarı karşılarında görmekten duydukları memnuniyet gözlerinden okunuyordu.

Yazar kolcu, "Eğer hayallerinizden vazgeçerseniz onları asla gerçekleştiremezsiniz. Donanımlı ve iyi bir insan olabilmenin şartının bolca kitap okumak ve okuduklarını hayata tatbik etmekle mümkün olabileceğini dile getirdi." İkinci etkinliğini ise saat 19:00 da Erbaa Kültür Evi'nde gerçekleştiren yazar Kolcu, etkinliğe ev sahipliği yapan Erbaa Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Yahya Şahin'e ve Kültür Müdürü Muhammet Sinan Kökçü'ye misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Erbaa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mümin Akgül'ün ve Kurul üyeleri Recep Koca ve Hürdoğan Kayış'ında katıldığı söyleşi ve imza etkinliğinde Erbaa Genç Girişimciler Kurulu adına Başkan Mümin Akgül Yazar Kolcu'ya bir plaket takdim ederek başarılarının devamını temenni ettiklerini ve Erbaa için çalışan her gencin yanında olacaklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. Kolcu, kısa bir söyleşinin ardından okurlarıyla fotoğraf çektirdi.

Sayfa Başı