ERDEF TURNUVA KUPA VE PLAKET TÖRENİNE YOĞUN İLGİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERDEF TURNUVA KUPA VE PLAKET TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Erdef Futbol Turnuvası muhteşem bir gece ile...

2016-01-07
ERDEF TURNUVA KUPA VE PLAKET TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Erbaa Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Dernekler arası futbol turnuvası plaket ve kupa töreni muhtesem bir geceyle sona erdi.
22 Kasımda 18 dernek takımı ile başlayan turnuva 3 Ocak 2016 tarihinde sona erdi.Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalarda 1.Akgün Köyü Derneği 2. Keçeci Köyü Derneği olurken 3.Akkoç(Tonu) derneği oldu.
Erbaa Dernekler Federasyonu turnuva sonrası tüm takımları, yöneticilerini ve diğer tüm dernek yöneticilerininde katıldığı plaket, ödül töreni ve istişare yemeği düzenledi.
Program Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Akbulut'un teşekkür konuşmasıyla başladı.Başkan Akbulut Erbaa Dernekler Federasyonu olarak 2.sini düzenlediğimiz futbol turnuvasına bu güzel gecede turnuvaya katılan, katılmayan federasyonumuza üye olan olmayan tüm derneklerimizle birarada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu turnuvada bizlere emeği geçen Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca'ya, Tokat Ak Parti Milletvekili Zeyid Aslan'a, İstanbul İl Sgk müdürü Murat Göktaş'a, İBB İmar Komisyon Başkanı Hadi Diler'e, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'a, Tokat Konfederasyonu Başkanı Mehmet Salih Ün'e, Elit Petrolleri Murat Alpaslan'a, Aslan Gümrük Müşavirliği Veli Arslan'a, Aşy Polymex Kimya Ali Yılmaz'a, Futbol Turnuvası Komitesi Hazmi Ateş, Nurhan Apaçık,Ahmet Çelik ve Ahmet Özkan'a ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan birbirinden değerli İş Adamlarımıza, tüm dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum dedi.
Daha sonra İstanbul İl Sgk Müdürü Murat Göktaş ve Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım teşekkür konuşması yaptıktan sonra Trt ve Türk Halk Müziği sanatçımız Ekranların sevilen sesi Ayşegül Pınar sahne alarak dillere destan türküsü Bize Derler Erbaa'lı ile geceye ayrı bir renk kattı.
Gece plaket ve kupa töreninin ardından sona erdi.

Gecenin fotograf çekimini yapan Murat Gezer'e çok teşekkürler işte fotograflar:

GECE FOTOGRAFLARI BURADA

Sayfa Başı