TOKAT İL ÖZEL İDARESİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT İL ÖZEL İDARESİ

Tokat İl Özel İdaresi olarak, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın....

2016-01-21
TOKAT İL ÖZEL İDARESİ

Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe birim müdürleri ,ile yaptığı toplantıda, amaçlarının Tokat İl Özel İdaresi olarak, kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükselterek onlara daha iyi hizmet sunmak olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe Başkanlığında yapılan toplantıya genel sekreter yardımcıları Serdar Çinkılıç, Kaya Ateş ve birim müdürleri katıldı.2016 yılı iş sezonunda yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda İl Özel İdaresi'nin yeni yol haritası belirlendi. Birim müdürlerinden tek tek çalışmalar hakkında bilgi alan Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, yapılacak işlerle ilgili daha titiz ve verimli olunması konusunda talimatlar verdi. Birim müdürlerinin, 2015 yılında yapılan çalışmalar ve 2016 yılında yapılacak projeler hakkında geniş bilgi verdiği toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe, idarede görev yapan personel ile ekip ruhu içerisinde bir takım çalışması sergileyeceklerini ifade ederek, Tokat'ın ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için büyük çaba sarf edeceklerini söyledi. Tokat İl Özel İdaresi olarak 2016 yılı yatırım programının aksatılmadan ivedi bir şekilde gerçekleşmesi noktasında çalışmaların başlayacağının altını çizen Gökçe, "İdaremizin bu yılki bütçesi 125 milyon TL olarak belirlendi. İnşallah kırsal altyapı, eğitim, tarım, sosyal ve kültürel alanda önemli projeler uygulayacağız. Amacımız Tokat İl Özel İdaresi olarak, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükselterek onlara daha iyi hizmet sunmak" diye konuştu. Ayrıca Genel Sekreter Gökçe, son günlerde yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşların mağdur olamamaları için gereken tedbirlerin alınması için birim müdürlerine talimat verdi.

Genel Sekreter Gökçe, düzenli olarak ayda iki defa birim müdürleri ile bir araya gelerek, genel konuları ele alacaklarını sözlerine ekledi.

Sayfa Başı