Başkan'dan Başarının Sırrı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Başkan'dan Başarının Sırrı

İnanmadan hiç bir şey olmuyor diyerek....

2016-02-09
Başkan'dan Başarının Sırrı

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta Liderliğini sürdüren Erbaaspor da yüzler gülüyor. Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Ladik Belediyespor'u 6-0 mağlup eden Erbaaspor önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Osmancıkspor maçının hazırlıklarına başladı. 3.Lig parolasıyla sezona başlayıp 5 haftadır liderliği kimseye kaptırmayan Erbaaspor Başkanı Bülent Uzun önemli değerlendirmelerde bulundu.Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun"Yaptığımız transferler nokta transferlerdi zaten. Transferi abartmadık. İhtiyacımız olanları biliyorduk, eksiklerimizi biliyorduk. O futbolcuları kadromuza kattık. Bu futbolcularda Allah'a şükürler olsun ki istediğimiz gibi çıktılar. Takımımız daha teknik, daha fazla top yapan bir takım haline geldi.Güzel ve azimli futbol oynuyoruz. Netice itibariyle bu da sonucu getiriyor, skora yansıyor. Bizim ilk yarıda en büyük sıkıntımız golü geç bulmamız, skora gidemememiz, çok gol kaçırmamızdı. Ladik maçında bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik. Güzel bir galibiyet geldi." dedi.

"BİZ SEFERDEN SORUMLUYUZ"

‘İnanmadan hiç bir şey olmuyor.' diyerek sözlerini sürdüren Başkan Uzun "Biz 3.Lig diye değil 2.Lig diye çıktık yola. 3.Lige giden yolda ilk hedef Süper Amatör Küme'de oynayan takımımızı BAL ligine çıkartmaktı. Allahın da yardımıyla BAL ligine ilk sezonumuzda çıktık. İkinci sezonumuzda şuan lideriz. 4 puan farkla yolumuza devam ediyoruz. Başarı Allah'ındır öncelikle. Hani meşhur bir laf vardır ‘Biz zaferden değil seferden sorumluyuz.' diye. Ancak biz sefere çok iyi hazırlandık. Önce inandık. Sonra başarının gelmesi için gerekli adımları attık. Bunlar nedir diye sorarsanız futbolcu seçerken titiz davrandık. Futbolculara sağladığımız imkânlar noktasında elimizden geleni yaptık. Belediyemizin imkânlarıyla beraber stadyumdaki çalışmaları gerçekleştirdik. İlçe Stadyumunun eksikliklerini giderdik. Tesis yapılması konusunda büyük bir adım attık. İnanmadan olmuyor. Biz inandık yapmamız gerekenleri yaptık. Başarı bu takım 3.Lig'e çıktığı zaman tescillenecek.

"BAŞARININ MİMARI YILDIRIM"

Belediyemizden bu zamana kadar eksikliğini görüp talep edip alamadığımız hiç bir şey olmadı. Belediyemiz, Erbaaspor Kulübünün her noktada arkasında durdu. Bu sebeple Belediye Başkanımız Hüseyin Yıldırım'a tekrardan teşekkür ediyorum. Bu başarının mimarı o. Her konuda bize destekçi. Hatta bazen bizlerin bile düşünmediği şeyleri daha erkene alıp yapılmasını sağladı. Tesisler şuanda bitti denilecek seviyeye geldi. Bu Erbaa için bir milât. Bir futbolcu dışarıdan geldiği zaman tesislere bakıyor. Belediye bu çalışmanın en önemli ayağı. Belediye takıma sahip çıkmadığı zaman maddi ve manevi zorluklar yaşanıyor. Belediyelerin sahip çıkmadığı diğer ilçe takımlarına bakacak olursanız çok fazla başarı sağlayamadıklarını görürsünüz. Erbaa'da da Allah'a çok şükürler olsun ki çok güzel bir taraftar topluluğu var. Taraftar maçlara gelmezse, taraftar takımını desteklemezse, taraftar takımı ateşlemezse yaptığınız hiç bir şeyin anlamı kalmıyor. Ben ilginç bir anekdot anlatayım. Uğur Yılmaz ile transfer görüşmelerimizi sürdürürken Uğur Yılmaz'ın bana sorduğu ilk soru ‘Kaç kişiye oynuyorsunuz?' oldu. Bizim futbolcularımız yüreklerini ortaya koyarak oynuyor. Tüm kalbimle ifade ediyorum ki kötü oynadığımızda ya da puan kaybettiğimizde bu futbolcu kardeşlerim bizler gibi, taraftarlarımız gibi büyük üzüntü yaşıyorlar. Şehrin spor anlamında kaderini değiştiren adamlar olarak hepsi Erbaaspor'un tarihine geçecekler inşallah.

Sayfa Başı