Değerlerimiz Bölümünün Konuğu AHMET KÖKNAR | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Değerlerimiz Bölümünün Konuğu AHMET KÖKNAR

Kosgeb ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Köknar...

2016-02-09
-- --
Değerlerimiz Bölümünün Konuğu AHMET KÖKNAR

Değerlerimiz konulu haberlerimizin konuğu Köknar Danışmanlık Ahmet Köknar.Hemşehrimiz Ahmet Köknar'ı tanıyalım:

01.19.1977 tarihinde, Tokat Erbaa ilçesi Aydınsofu köyünde doğan Ahmet Köknar İlköğretim 4. Sınıfa kadar Erbaa'da, 5. Sınıf başta olmak üzere orta ve liseyi İstanbul Yenibosna NECİP FAZIL KISA KÜREK LİSESİ'nde okudu. 1997 Yılında Samsun 19 Mayıs üniversitesi fen-edebiyat fakültesi İSTATİSTİK Bölümü okumak üzere Hayatın zorlu, çetin ve keyifli yolculuğuna başlayan AHMET KÖKNAR, gerek okurken gerekse yaz tatillerinde değişik firmaların yine değişik departmanlarında çalışmış ve özellikle KOBİ VE KOBİ İŞLETMECİLİĞİ HAKKINDA Kendini yetiştirmiş olup 2006 yılında Eski adı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yeni adı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı bir kamu kurumu olan KOSGEB TOKAT İL TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞ ve 2011 Nisan ayına kadar BU GÖREVİ AKTİF OLARAK YERİNE GETİRMİŞ, Çorum bölgeye bağlı olan Tokat Bakanlar kurulu kararı ile kendi hüviyetinde İl müdürlüğü sıfatı kazandı.

Tokat KOSGEB temsilciliği boyunca Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Sivil Toplum Örgütlerinin, Meslek Odalarının koordinasyonları ile merkez ve ilçelerdeki küçük ve orta ölçekli esnaf, tüccar ve sanayicilere hizmet götüren bir köprü vazifesini 5 yıla yakın bir süre başarıyla yerine getirmiştir.

Hale hazırda hem Tokat da hem de Tokat dışında KOSGEB DESTEKLİ UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ VEREN AHMET KÖKNAR KENDİ İŞİNİ KURARAK HEM VERDİĞİ EĞİTİMİ TATBİK ETMİŞ HEM DE GİRİŞİMCİLİK ÖRNEĞİ GÖSTERMİŞTİR.

KÖKNAR DANIŞMANLIK, Danışmanlık kültürünü daha etkin uygulamak ve yaymak amacı ile "SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİR" sloganından yola çıkarak müşteri memnuniyeti esaslı hizmet sunmaktadır. Kuruluşunun üzerinden kısa süre geçmesine rağmen sürekli kendini geliştiren, öğrenen, yenileyen dinamik kadrosu ile talep edilen hizmete en uygun çözümleri sunmaktadır.

KÖKNAR DANIŞMANLIK, Tokat ilinde başlattığı Danışmanlık ve Eğitim hizmetlerini kısa sürede il dışına taşımayı başarmış ve birçok proje ve eğitim organizasyonunu başarı ile yürütmüştür.

Evli ve bir çoçuk babası olan Ahmet köknar EN SON OLARAK :"YAPILAMAYACAK, BAŞARILAMAYACAK HİÇ BİR ŞEYİN OLMADIĞINI YETER Kİ İSTEYİN VE SAHİP OLUN DİYOR."

Ahmet Köknar son olarak İstanbul'da düzenlenen Tokat'ın Enleri Ödül Töreninden yılın Eğitimcisi ödülünü aldı.

Çalışmalarıyla adından sık sık bahsettiren Ahmet Köknar bir çok televizyon programına katılarak çalışmaları hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.İşte onlardan bir örnek.

Sayfa Başı