Salkımören Derneği Genel Kurulunu Yaptı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Salkımören Derneği Genel Kurulunu Yaptı

Salkımören Köyü Derneği 2016 yılı....

2016-02-22
Salkımören Derneği Genel Kurulunu Yaptı

Tokat Erbaa Salkımören(Hosan) Köyü derneği genel kurulunu 21 şubat pazar günü Beşiktaşta bulunan Erbaalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinde gerçekleştirdi.

Genel Kurul toplantısında bugüne kadar Salkımören derneği başkanlığını yapan değerli büyüğümüz sayın Hüseyin Çamiçi kendi isteğiyle yerini, yönetim kurulu kararıyla tek aday olarak gösterilen ve genel kurulun tam desteği ve onayını alan Mehmet Doğan'a bıraktı.

Salkımören Köyü Derneği 2016 yılı itibari ile yeni başkanı ve yönetimi
Salkımören Köyü Derneği yeni başkanı: Mehmet Doğan
Yönetim kurulu üyeleri:
Ahmet Başara, Ali Temiz, Behlül Temiz, Mahmut Aksu, Hacı Temiz, İkram Aydın, Mustafa Özen, Mustafa Temiz (Nazif oğlu), Erkan Özlü, Kenan Başara, Murat Başara, Turan Ocak, Kadir Temiz, Mustafa Sönmez, Cavit Aydın, Osman Aksu

Başkan Mehmet Doğan yaptığı teşekkür konuşmasında:

Bugüne kadar gecesini gündüze katıp, köyümüz ve Erbaa için birçok hizmetlerde bulununan Hüseyin Çamiçi başkanımıza ve bu hizmetlerinde hep yanında olan kıymetli eşine köyümüz adına teşekkürler ederiz.
Hüseyin Çamiçi başkanımız sadece dernek başkanlığını bırakmıştır, hizmetlerine derneğimizin onursal başkanı olarak yine devam edecek ve biz yönetim kurulu üyelerine yol göstermeye devam edecektir.
Derneğimiz adına bu toplantımıza sürpriz ziyaret yapan ve desteklerini ileten ERDEF Yönetim Kurulu Başkanımız ve üyelerine ve rekor katılım gösteren bütün köylülerimize çok teşekkür ederiz.dedi.

Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Akbulut örnek bir genel kurul ortamı içerisinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan Akbulut Federasyonumuzun Onursal Başkanı Hüseyin Çamiçi amcamız bizlere örnek olan çok değerli bir büyüğümüz kendisine çok teşekkür ediyor Yeni başkanımız ve yönetimine başarılar diliyorum dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfa Başı