ERDEF GENÇLİK KOLLARI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERDEF GENÇLİK KOLLARI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

2016 yılını proje yılı olarak ele alan Erdef Gençlik Kolları....

2016-02-24
ERDEF GENÇLİK KOLLARI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Erbaa Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları 2.toplantısını Erbaa Çalkara köyü dernek merkezinde gerçekleştirdi.
2016 yılı ile daha aktif ve verimli çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplayan Erbaa Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları her geçen gün büyümeye devam ediyor.23 Şubat salı akşamı düzenlenen toplantı Başkan Sezgin Kanat'ın açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Kanat Erdef Gençlik kolları olarak 2016 yılı 2. toplantımıza katılan Gençlik Kolları Başkanlarımıza, evsahipliği yapan Çalkara Dernek Başkanı Duran Maden ile yönetimine ve Federasyon Başkanımız Fevzi Akbulut'a teşekkür ediyorum dedi.
Daha sonra gençler tek tek kendilerini tanıttıktan sonra toplantının gündem maddeleri ele alınmaya başlandı.2016 yılın Proje yılı olarak ifade eden Başkanlar : amacın birlik ve beraberlik içerisinde gençlerimizi kaynaştırmak, kendilerini daha iyi ifade etmeleri konusunda neler yapılabilir konuları üzerinde fikir alışverişinde bulundular.
Gündeme Alınan Konular
1-Çevremizde Eğitim,Sanat, Spor,Resim vs konularda kabiliyeti olan, isteği olan ama imkanları olmayan gençlerimize öncülük yapmak, sahip çıkmak
2-Gençlerimizi geleceğe hazırlamak konularında çevremizde düzenlenen projeler ile gençleri buluşturmak
3-Kültür gezileri kapsamında detaylı bir çalışma yapmak
4-Toplantılarımızı her ay farklı derneklerde yaparak kaynaşma ve birlik ortamını geliştirmek
5-İş hayatına yönelik Sertifika programlarını takip ederek gençlerimizi bu programlara yöneltmek ve bilgilendirmek
6- 1 Aylık 3 Aylık ve 6 Aylık hedefler belirleyerek bunları hayata geçirmek
7-Toplantıya katılımların hergeçen gün artmasıyla genel kapsamlı bir kahvaltı organizasyonuyla geniş bir fikir alışverişinin olacağı proje ve sosyal kültürel faaliyetleri içeren büyük buluşma etkinliğinin hazırlanması
Gündem konuları üzerinde tek tek istişare yapıldıktan sonra mart ayı toplantısına kadar yukarıda çalışmalar konusunda bilgi ve sunum hazırlanmasına karar verildi.
Toplantı sonrası Federasyon Başkanı Fevzi Akbulut ve Gençlik Kolları Başkanı Sezgin Kanat birer teşekkür konuşması yaptılar.Toplantıya ev sahipliği yapan Çalkara Dernek Başkanı Duran Maden'de gençlerimiz derneğimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gençlik Kolları Başkanları hatıra fotoğrafı çekildikten sonra toplantı sona erdi.

Sayfa Başı