İŞÇİSİNE BORCU OLMAYAN BİR BELEDİYEYİZ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

İŞÇİSİNE BORCU OLMAYAN BİR BELEDİYEYİZ

Tokat Hizmet-İş İl Başkanı Resul Demir ve Sendika yönetim kurulu üyeleri....

2016-02-25
İŞÇİSİNE BORCU OLMAYAN BİR BELEDİYEYİZ

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret eden Tokat Hizmet-İş İl Başkanı Resul Demir ve Sendika yönetim kurulu üyeleri, Tokat Belediyesi'nde çalışan işçi personeller adına teşekkür ederek plaket takdim ettiler.


İşçisine borcu olmayan ender belediyelerden birinin Tokat Belediyesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, "Tüm çalışanlarımızla birlikte Tokatlı hemşerilerimize daha iyi yaşam kalitesi sunabilmek, daha iyi hizmet etmek için yoğun gayret içerisindeyiz. Belediyecilikte mesai kavramı yoktur, 7/24 hizmet eden bir kurumdur. Belediyecilik çok kutsal bir görevdir.
Bizler bir aile gibi kendimizi görüyoruz, tüm çalışanlarımızla birlikte bir ve beraberiz. Biz Tokat'ı 2023'e hazırlarken; Tokat'ın nüfusunu, ekonomisini, istihdamını, şehirleşmesini, insanların nasıl bir belediyecilik anlayışı istediklerine bakarak, bunları oluşturmak ve tüm bunları yaparken adil, eşit, şeffaf belediyeciliği öne çıkararak insanlarımızı memnun etmenin gayreti içerisindeyiz.
Tokat Belediyemizin çalışanlarından gurur duyuyorum. Bizler hep beraberiz, hep birlikte çalışıyoruz. Biz bu ekiplerimizle inşallah Tokat'ı mamur ve imar etmek için gece gündüz çalışacağız.
Tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca işçilerimiz adına da Hizmet-İş İl Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, sağlıklı ve sıhhatli bir çalışmayı Allah bizlere nasip etsin" dedi.
Hak-İş İl Temsilcisi ve Tokat Hizmet-İş İl Başkanı Resul Demir, "Hizmet İş Sendikası olarak Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu'na çok teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız, emeğin ve alın terinin lafla değil, icraatla yanında. Türkiye'de birçok belediye işçi maaşını ödeyemezken, ikramiyelerin tamamını ödemiş durumda. Belediye Başkanımıza bu konuda tüm işçi kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımız Sayın Başkanımızın bu emeğine destek verecekler, tüm işçilerimiz Başkanımızın her zaman yanında. Bugünün anlam ve önemine binaen Belediye Başkanımıza plaket takdim etmek istedik" dedi.
Plaketini teslim alan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, "İşçi alacağı kutsaldır, alın teri kurumadan verilmelidir. Tokat için, bizim için gecesini gündüzüne katarak çalışan arkadaşlarımızın hat ettiği ikramiyelerin, ücretlerin beklemeden vermeyi arzuladık. İki yıl içerisinde kapatarak geldik ve Şubat ayı itibariyle tamamını teslim ettik. İşçisine borcu olmayan bir belediyeyiz" açıklamasında bulundu.

Sayfa Başı