Her Şey Seninle Başlar | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Her Şey Seninle Başlar

Reşadiye Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen...

2016-02-25
Her Şey Seninle Başlar

Reşadiye Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen "Her Şey Seninle Başlar" adlı proje Reşadiye İlçesi Bozçalı Okulunda uygulanmaya başladı. İlçe Kaymakamı Sayın Faruk ERDEM proje hakkında şu açıklamalarda bulundu:
Bugün Bozçalı'da projemizin ismi olan "Her Şey Seninle Başlar" cümlesi ile Bismillah diyerek projemizi projenin sahibi ve ana hedef kitlesi olan Belde halkımızla, öğretmenlerimizle ve imamlarımızla paylaştık. Bu projemiz; gerçek bir özveri içerisinde çocuk ve öğrenci ekseninde... yer alan bütün maddi unsurlara dokunmayı amaçlayan, öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik çok yönlü eğitim ve etkinlikleri içeren tam anlamıyla bir eğitim öğretim seferberliği olarak değerlendirilebilecek kapsamlı bir çalışma olacak. Projemizin nihai amacı; Beldemizde bulunan Anaokulu ve İlköğretim okullarında okuyan öğrencilerimizi ve şu an yaşları gereği okumamakla birlikte (0-6 yaş grubu) gelecekte eğitim öğretimin içinde bulunacak çocuklarımızı çok yönlü desteklemek, aileleri ve öğretmenleri ile iletişimlerini güçlendirmek, kendisi ve çevresi ile barışık, hedefleri olan ve bu hedeflere azimle yürümeye kararlı, özgüveni yüksek ve güçlü karakterli, hayata hazır bireyler haline gelmelerini sağlamak.
Bu proje öğrenci, öğretmen ve veli olmak üzere 3 saç ayağına oturuyor. 26 Şubat 2016 tarihinde ailelerimize yönelik olarak gerçekleştireceğimiz ilk etkinlikle I. Faaliyet planı uygulamalarını başlatmış olacağız. Dönemler halinde uygulayacağımız proje toplam 7 faaliyet dönemi ve ara değerlendirmeler ile birlikte Haziran 2019 tarihine kadar sürecek. Kaymakamlığımız tarafından yürütülecek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilecek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Reşadiye Belediyesi, Reşadiye SYDV ve Bozçalı Belediyesi ile çok sayıda paydaşın da katılacağı projemizin Bozçalı Beldemize ve İlçemize hayırlı olmasını diliyor ve alınan olumlu sonuçlarla Ülke sathına yayılan ve eğitim öğretimimizi her alanda geliştiren bir çalışma olmasını diliyorum. Proje koordinatörü Selim Bolat'a da özverili çalışmalarından dolayı hassaten teşekkür ediyorum.

Sayfa Başı