Ankara’daki Tokatlılar Meclisi | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Ankara’daki Tokatlılar Meclisi

Ankara’daki Tokatlı STK ve Tokatlıların Tokat Vakfı Çatısı Altında....

2016-03-10
Ankara’daki Tokatlılar Meclisi

Ankara'da "Ankara'daki Tokatlılar Meclisi" Kurma Çalışmaları Hızlandı !

Ankara'daki Tokatlı STK ve Tokatlıların Tokat Vakfı Çatısı Altında Birleşmesi Çalışmaları Devam Ediyor.
İlk amaç, genel merkezi Ankara'da olan TOKAT Ve TÜRKİYE sevdalısı STK'ları Tokat çatısı altında bir araya getirmekti. Tokat Vakfı, Tokat Dernekleri Federasyonu ve Tokatlı Sanayici Ve İş Adamları Derneği olarak "TOKAT PLATFORMU" nu 2013 yılında kuruldu. 08 Şubat 2016 Pazartesi günü yapılan seçimde dönem Başkanlığa Emekli Genel Müdür Mehmet Yağcıoğlu seçildi.
05 Mart 2016 Cumartesi günü, Tokat Vakfı çatısı altında, Ankara'daki Reşadiyelilerin birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla yapılan 2'nci toplantı sonrası "Ankara'daki Reşadiyeliler Temsil Heyeti " kuruldu ve başkanlığına Emekli General Kemal Korkmaz seçildi.
09 Mart 2016 Çarşamba Günü De, Tosiad Yönetim Kurulu Mart Ayı Toplantısını Akşam Yemeği Öncesi Tokat Vakfı Genel Merkezinde Yaptı. Yemek Organizasyonunu, Tosiad Basın Yayın İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadık Saper ‘İn Yaptığı Toplantıya İstanbul Milletvekilimiz Kurmay Albay Dr.Dursun Çiçek, Ankara Tokat Platformu Başkanı Mehmet Yağcıoğlu, Tokat Vakfı Başkanı Hacı Mustafa İpek, Tokfed Genel Sekreteri Ali İpek,Tosiad Genel Başkanı Dursun Bayram, Ankara Zileliler Derneği Başkanı Prof.Dr. Ali Özçağlar, Erbaa Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Alıcı Ve STK'larımızın Üyeleri Katıldı.
Ortak fikir; "Dil Birliği, El Birliği ve Tokat Dirliği İçin Varız." Diyen her Tokatlı STK ile birlikte çalışmak istiyoruz. Ve "Tokat Vakfı Çatısı Altında" birleştiğimiz ve birlikte hareket ettiğimiz ölçüde başarılı olacağımıza inanmaktayız.
Sadece Ankara değil, Türkiye ve yurt dışındaki Tokatlı STK'ların Tokat'a hizmet edebilir hale gelmesi için mutlaka birlikte hareket etmesi ve bu konuda verilen mücadeleye de kayıtsız kalmayarak herkesin destek olması gerekir.
Bu çalışmaların sonunda, Ankara'daki Tokatlı STK temsilcilerinin Tokat vakfı çatısı altında "Ankara'daki Tokatlılar Meclisi" kurulacaktır.
Tosiad genel sekreteri ve Ankara'daki Reşadiyeliler Temsil Heyeti başkan yardımcısı Cemal Kutlu, Tokat vakfı yönetim, denetim kurulu üyelerine, bu salonda iki kez Reşadiyelileri konuk ettikleri ve tüm Tokatlı STK'ları bünyelerine çağırarak ilimize ve hemşerilerimize birlikte daha çok hizmet imkanı sundukları için teşekkür ettikten sonra bu çalışmalarımız sadece bizleri değil, tüm Tokatlıları sevindirecek ve gelecek nesillerimizce de minnet ve şükranla anılmanızı sağlayacaktır, her toplantımızda bizi yalnız bırakmayan siz katılımcılara, Tokatlı basın-yayın mensuplarına ve aramızdaki Faik Kafalı'ya çok teşekkür ediyorum dedi.

Sayfa Başı