KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA

Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi 3 daldada derece yaparken...

2016-03-22
KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA

İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında; "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan Okuma" yarışması düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sosyal, kültürel, mesleki, akademik ve sanatsal alanlarda ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirmelerine imkan sağlamak amacıyla çeşitli faaliyetler düzenleniyor.

Düzenlenmekte olan faaliyetler kapsamında ilimizde, Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan Okuma" yarışmaları düzenlendi.

Yarışmaların sonunda düzenlenen ödül törene; Vali Cevdet Can, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Müftüsü Ahmet Erdem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Burada bir konuşma yapan İl Müftüsü Ahmet Erdem, bu yarışmalarda kazanan ve kaybedenlerin değil sadece dereceye girenlerin olduğunu ifade etti.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Cevdet Can, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe tarafından verildi.

Hafızlık Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler
1. Tokat Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Gökhan Göktaş
2. Tokat Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Sinan Şahin

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler
1. Tokat Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Emrah Demir
2. Tokat Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Muhammed Kökçü
3. Tokat Merkez Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Halil Gencer

Ezan Okuma Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler
1. Tokat Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Nurullah Kaya
2. Tokat Pazar Ayşe Ak Seda Sayan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi, Hasan Basri Çevik
3. Tokat Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Ahmedi Mahmut Kaya

Ödül töreninin ardından, Vali Cevdet Can ve protokol üyeleri, yarışmaya katılan öğrenciler, aileleri ve hocaları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

"Genç Sadâ" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ilimizi Ordu, Giresun, Gümüşhane, Tokat, Amasya, Sivas, Samsun, Trabzon, Yozgat illerinin katılımı ile Yozgat'ta düzenlenecek olan bölge finali yarışmasında temsil edecekler.

"Genç Bilâl'ler" Ezan Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ilimizi Ordu, Giresun, Gümüşhane, Tokat, Amasya, Sivas, Samsun, Trabzon, Yozgat İllerinin katılımı ile Trabzon'da düzenlenecek olan bölge finali yarışmasında temsil edecekler.

"Kur'an'ın Genç Muhafızları" Hafızlık yarışmasında dereceye giren öğrenciler ise ilimizi Ordu, Giresun, Gümüşhane, Amasya, Tokat, Sivas, Samsun, Trabzon, Yozgat İllerinin katılımı ile Trabzon'da düzenlenecek olan bölge finali yarışmasında temsil edecekler.

Sayfa Başı