TURHAL'DA YAMAÇ PARAŞÜTÜ YARIŞMASI SONA ERDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TURHAL'DA YAMAÇ PARAŞÜTÜ YARIŞMASI SONA ERDİ

19-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Mercimek Tepe’de düzenlenen...

2016-05-24
TURHAL'DA  YAMAÇ PARAŞÜTÜ YARIŞMASI SONA ERDİ

19-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Mercimek Tepe'de düzenlenen yarışmanın son gününde ödül töreni düzenlendi.

Turhal Belediyesi tarafından Şelale Restaurant'ta verilen yemeğin ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, "Tokat için turizm değeri olan Mercimektepe'nin 5 take off alanını düzenleyeceğiz. Pilotlarımız tesislerimizi yılın her döneminde kullanabilirler. Gelecek yıl daha geniş katılımlı ve daha uzun süren bir organizasyon yapmak istiyoruz. Sonraki yıllarda Dünya Şampiyonası'nda yer almak amacındayız.. Sporcularımıza teşekkür ederim. Katkıları olan başta sayın Valimize İl Özel İdaremize, Turhal ve Şenyurt Belediye Başkanlarımıza, THK yetkililerine, kulüpteki arkadaşlarıma ve organizatörümüze teşekkürler ederim" dedi.

Yarışmalar sonucunda Genel Klasmanda Birinciliği Hıncal Doğan, İkinciliği Serdar Saçtı ev Üçüncülüğü ise Muharrem Kılıç elde ederken Takımlar kategorisinde ise ODTÜ Havacılık Kulübü Birinci, Antalya Yamaç Paraşütü Kulübü İkinci, Turhal Sportif Havacılık Kulübü ise Üçüncü oldu.

Düzenlenen programa Kaymakam Bünyamin Yıldız, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Turhal Belediyesi Başkan Vekili Ali Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Neceattin Öztürk, THK Havacılık ve Eğitim Müdürü Bekir Akyüz, Havacılık Federasyonu İl Temsilcisi Haluk Gülerer ve yurt içi ve yurt dışında yarışmaya gele sporcular katıldı.

Sayfa Başı