Erbaa Organize Sanayi Bölgesine Yeni Fabrikalar Geliyor | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa Organize Sanayi Bölgesine Yeni Fabrikalar Geliyor

Başkan Yıldırım “OSB’de yeni fabrikalar açılacak”

2016-10-12
Erbaa Organize Sanayi Bölgesine Yeni Fabrikalar Geliyor

Erbaa Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım OSB'de yeni fabrikaların açılmaya devam edeceğini söyledi.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım AK Parti İlçe Başkanı Mikail Altıntaş, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Çalışanlar ve yatırımcılarla sohbet eden Başkan Yıldırım aşure günü münasebetiyle çalışanlara aşure ikram etti.Fabrikalarda incelemelerde bulunan Başkan Yıldırım yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayan OSB'de bir kreş ve bir cami yapımının başlayacağını, cami için dernek kurulduğunu, kreş için ise İl Özel İdarenin 300 Bin TL kaynak ayırdığını aktardı. OSB'de kadın istihdamının arttırılması için kreşin önemine vurgu yapan Başkan Hüseyin Yıldırım bayan çalışanların çocuklarını güven içinde emanet edebilecekleri bir kreşin OSB'de yapılacağını belirtti.

"TÜM BUNLAR İKİ YIL İÇİNDE YAŞANAN GÜZEL GELİŞMELER"

Erbaa Organize Sanayi'de geride bıraktığımız iki yılda önemli gelişmelerin yaşandığına değinen Başkan Yıldırım "Büyük istihdam olanağı sağlayan Organize Sanayi Bölgemizde tekstil ağırlıklı üretim gerçekleştiriliyor. Tekstilin yanında farklı ürünler üreten fabrikalarımız açılmaya başlıyor. Yakında açılacak bir fabrikamız parklar için oyun grupları üretimi yapmaya başlayacak. Ayrıca gıda ve gıda ürünleri üretimi yapan bir fabrika ve beton altyapı ve üstyapı malzemesi üreten bir fabrika istihdama katkı sağlayacak. Bununla beraber 3 fabrikamız kapasitelerini arttırdı. Tüm bunlar iki yıl içinde yaşanan güzel gelişmeler. OSB'de daha fazla istihdam yaratmayı amaç edindik. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." diye konuştu.

Sayfa Başı