Talihsiz Kadına Çarpıp Kaçmıştı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Talihsiz Kadına Çarpıp Kaçmıştı

Olay Amasya'da oldu Turhal'da çözüldü

2016-10-17
Talihsiz Kadına Çarpıp Kaçmıştı

Amasya'da yoldan geçen evli ve 4 çocuk annesi Emine Güneş'e çarpıp ölümüne yol açtıktan sonra kaçan aracın sürücüsünü kırık far parçası yakalattı.

Talihsiz Kadına Çarpıp Kaçmıştı, Arabasının Far Parçası Yakalattı


Geçtiğimiz 18 Eylül'de akşam saatlerinde Amasya merkez Albayrak köyünde yoldan geçen 60 yaşındaki evli ve 4 çocuk annesi Emine Güneş'e bir aracın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybettiği olayı, uzaklaşıp kaçan aracın ardında bıraktığı far parçası aydınlattı.

SERİ NUMARASINDAN VE BOYASINDAN TESPİT ETTİLER

Kaza yerinde inceleme yapan Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sağ far koruma çıtasındaki seri numaradan ve boya analizinden modeli tespit edilen mavi renkli aracın peşine düştü. Tokat, Çorum, Amasya ve Samsun'daki yedek parçacılar ile oto cam satıcılarını gezen jandarma ekipleri araştırmalarını kazanın olduğu yere kısa mesafede olan Turhal'da yoğunlaştırdı.

KAPORTACIDA BULDULAR

Olaydan bir saat önce Turhal'dan Amasya yönüne doğru çıkıp bir daha giriş yapmadığı bir hafta sonrada Turhal'dan Tokat'a giderken sol farı ve sol sis farı yandığı halde sağ farı ve sağ sis farı yanmadığı belirlenen mavi renkli otomobilin peşine düşen jandarma ekipleri, bir kaportacıda tamir edildikten sonra astar boyası yapılan aracı buldu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Aracının başında bekleyen Ahmet Duran E.'nin aracını bir hayvana çarptığını beyan etmesi üzerine kırık parçalar araç sahibine ve kaportacıya gösterildi. Parçaların olaya karışan araca ait olduğu ve sağ koruma çıtasının eksik olduğundan araca monte edilemediğinin belirlenmesi üzerine suçunu itiraf eden Ahmet Duran E. gözaltına alınarak Amasya'ya getirildikten sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Sayfa Başı