TOKASTSPOR KLÜBÜ BAŞKANI SADİ İŞERİ İSTİFA ETTİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKASTSPOR KLÜBÜ BAŞKANI SADİ İŞERİ İSTİFA ETTİ

Tokatspor yeni başkanı...

2016-10-20
TOKASTSPOR KLÜBÜ BAŞKANI SADİ İŞERİ İSTİFA ETTİ

Tokatspor Kulübü Başkanı Şadi İşeri, yönetim kurulu toplantısında almış oldukları kararla görevini yönetim kurulu üyesi Hasan Hüseyin Koç'a bıraktığını açıkladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, 7 haftadır galibiyeti bulunmaması sonucu Teknik Direktör Mustafa Ceviz ardından genel menajer Aytunç Bozkurt ile yollarını ayırmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından akşam saatlerinde basın açıklaması yapan Başkan Sadi İşeri, son günlerde yıprandığını belirterek bu görevinden ayrıldığını açıkladı. Başkan İşeri, yönetim kurulu toplantısında almış oldukları kararla görevini yönetin kurulu üyesi Hasan Hüseyin Koç'a bıraktığını söyledi. Tokatspor Kulübü Başkanlığı görevine getirilen Koç, yaptığı açıklamada, "Bu bir bayrak yarışı. Şadi Başkan bayrağı bize teslim etti. Bize duyulan teveccühten dolayı Sayın Valimiz Cevdet Can'a, Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu'na ve tüm Tokatspor camiasına teşekkür ederim. Tokatspor'un hak ettiği yere gelmesi için elimden geleni yapma gayretinde olacağım" dedi.

Yeni Teknik Direktör sözleşmeye imza attı

Basın toplantısının ardından daha önce prensipte anlaşılan Teknik Direktör Güngör Taşkın, bir yıllık resmi sözleşme imza attı. Tokatspor Kulübü'nün yeni Başkanı Hasan Hüseyin Koç, Güngör Taşkın'a güvendiklerini kaydetti. Teknik Direktör Taşkın ise zor süreçte takımın başına geçtiğini ifade ederek, "Bize inananları mahcup etmek etmeyeceğiz. İlk yarıda topladığımız puanlarla bulunduğumuz noktadan kurtulmayı hedefliyoruz. Bunun hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Başkan Koç'un öz geçmişi

1973 yılında Tokat'ta doğan Hasan Hüseyin Koç, ilk ve orta öğreniminin ardından 1990 yılında Tokat Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Trakya Üniversitesi Gümrük İşletmeciliği Bölümünden mezun olan Koç, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden Lisans diploması aldı. İstanbul'da, Gümrük Müşavirlik Firması olan Koç'un aynı zamanda uluslararası deniz, hava taşımacılığı, ithalat, ihracat yapmakta olan inşaat firmaları bulunuyor. Başkan Koç, evli ve 3 çocuk babası.

Sayfa Başı