BEYLİKDÜZÜ APARTMAN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ AŞURE VE MEVLİDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BEYLİKDÜZÜ APARTMAN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ AŞURE VE MEVLİDİ

Bünyesinde 81 ilimizden üye bulunduran Beylikdüzü Apartman görevlileri derneği ...

2016-10-22
BEYLİKDÜZÜ APARTMAN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ AŞURE VE MEVLİDİ

Bünyesinde 81 ilimizden üye bulunduran Beylikdüzü Apartman görevlileri derneği aktif çalışmalarıyla devamlı gündemde durmaya devam ediyor.Katılımın oldukça yoğun olduğu programda Dernek merkezi dolup taşarken dernek önündede adım atmaya yer kalmadı.

Dernek Başkanı Erbaa'lı hemşehrimiz Ahmet Uzun yaptığı açıklamada:Kurulduğu günden beri titiz ve dinamik çalışmaları ile sosyal aktiviteleriyle derneğimizi en iyi yerde görmek için, aktif halde çalışmalarımıza devam ediyoruz.Biz büyük bir aileyiz ve bunu yaptığımız tüm programlarda görüyoruz.Beylikdüzü Apartman Görevlileri derneği olarak muharrem ayı münsabetiyle düzenlediğimiz aşure ikramı programına mevlid-i şerif programınıda ilave ederek güzel bir etkinliğe daha imza attık.

Aşüre ikramı ve Tüm şehitlerimiz için okuttuğumuz mevlidi şerifte bizleri yalnız bırakmayıp onurlandıran İlçe Kaymakamımız Adem Ünal'a Mert holding Yön. Kurl. Bşk Halis Kahriman'a CHP Meclis Üyeleri Yusuf Karabulut, Mehmet Akıncı'ya, Beylikdüzü AK Parti İlçe Bşk Yrd Neşat Ateş'e, Beylikdüzü Tokatlilardernegi Bşk. Yrd. Orhan Karabulut'a, Beylikdüzü Zonguldaklılar Drn Bşk Yakup Alacalı'ya, Ardahanılar Drn Bşk Gürsel Ilgaz'a Erbaa Keçeci Köyü Drn Bşk TC Ali Tepe'ye, Ustamehmet köyü Drn Bşk Ahmet Özkan'a, Karağaç köyü Drn Bşk Ahmet Çelik'e ,Çalkara köyü Drn Bşk Duran Maden'e, ve ERDEF yönetimine, İşadamı Abdullah Demirkıran'a, İşadamıMehmet Onurlu Yavan, değerli Müdürümüz Yılmaz Yıldırım'a Adnan Kahveci Mah Muhtar Seyhan Topaloğlu'na, Barış Mah Muhtar Neşe Mıhçıoğlu'na, AKP Mah BŞk Halil Ibrahim Akcan ve ekibine değerli abimiz Hüseyin Savas'a, değerli dostlar Esin Çınar, Filiz Yücedağ, Ayşegül Erdem ve Asönsörcüler yönetiminden Ozan Erdem'e Lojistik fima Recep Turgut'a tüm dostlarımıza ve yönetimime üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.dedi.

Sayfa Başı