GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Geçtiğimiz yıl Diyarbakır’da zırhlı askeri aracın ...

2016-10-25
GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Vali Cevdet Can'ın eşi Naime Can, gönül elçileri projesi kapsamında şehit eşi Dilek Gözüdok'u evinde ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından; toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı organizesinde gerçekleştirilen Gönül Elçileri projesi kapsamında Vali Cevdet Can'ın eşi Naime Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hülya Özdemir beraberinde şehit ailesine ziyaret gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu 38 yaşında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Gözüdok'un eşi Dilek Gözüdok'u evinde ziyaret eden Naime Can, şehit ailesi ile bir süre sohbet etti.
3 çocuk annesi Dilek Gözüdok'a her zaman yanında olduklarını ifade eden Naime Can, şehitlik mertebesinin en yüce makam olduğunu söyledi. Vatanı korumak için canlarını feda eden şehitlerin yakınlarının devletin en kutsal emanetlerinden olduğunu kaydeden Naime Can, her türlü sıkıntılarında devletin şefkatli elinin her zaman kendilerine uzanacağını söyledi.
Şehit eşi Gözüdok, Naime Can'ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, "Allah devletimize zeval vermesin" dedi.
Naime Can, ziyarette, şehit ailesine çeşitli hediyeler takdim etti.
Sayfa Başı