TOKAT BELEDİYESİ E-DEVLET KAPISINDA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT BELEDİYESİ E-DEVLET KAPISINDA

Tokat Belediyesi ile ilgili her türlü irtibat artık e-devlet ile kurulabilecek.

2016-10-26
TOKAT BELEDİYESİ E-DEVLET KAPISINDA

Tokat Belediyesi ile ilgili her türlü irtibat artık e-devlet ile kurulabilecek. Resmi web sitesi www.tokat.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmeti veren Tokat Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan "e-Devlet (turkiye.gov.tr)" üzerinden de sunmaya başladı.
Uygulama ile vatandaşlar bu sayfaya girdiklerinde Tokat Belediyesi hakkında bilgiler ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecekler. e-Devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni verilerin eklenmesi sağlanacak. Böylelikle vatandaşlar e-devlet sistemine girdiklerinde; Arsa Rayiç Değeri Sorgulama, Evrak takibi, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgisi Sorgulama, Su Aboneliği Sorgulama, Su Faturası Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama yaparak Bilgi Edinme Başvurusunda bulunabilecekler ve sorgulama yapabilecekler.


Bu hizmetleri kullanmak için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmak gerekiyor. Şifre ile giriş yaptıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Tokat Belediyesi'ni seçerek belediye hakkında bilgilere ve belediyemiz tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanılabilir.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, kurumsal dönüşüm kapsamında teknolojiye yapılan yatırımların önemli getirilerinden birinin de yeni uygulamaya soktukları e-devlet olduğunu vurgulayarak, "Vatandaşlarımız artık www.turkiye.gov.tr ‘ye girip, belediyemi hakkında her türlü işlemi ve sorgulamayı yapabilecek" dedi.
Tokat Belediyesi'nin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini ve bu konuda büyük bir alt yapıya sahip olduklarını dile getiren Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, "Teknolojik yatırımlarda ve e-devlet projesine en çok kategoride uyum sağlayan belediyelerin başında geliyoruz. Bu yolla vatandaşlara daha hızlı ve daha verimli hizmet verilecek. E-devlet bilgi toplumuna geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşı. Resmi web sitemiz www.tokat.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmetlerini veren Tokat Belediyesi artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı. Böylelikle artık vatandaşlarımız belediyeden daha hızlı hizmet alabilecekler" dedi.

Sayfa Başı