Niksar, Reşadiye, Erbaa ve Almus bağlantı Yolu Tamamlandı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Niksar, Reşadiye, Erbaa ve Almus bağlantı Yolu Tamamlandı

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Almus ilçesinden Niksar, Erbaa, Reşadiye ilçeleri ile ...

2016-10-27
Niksar, Reşadiye, Erbaa ve Almus bağlantı Yolu Tamamlandı

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Almus ilçesinden Niksar, Erbaa, Reşadiye ilçeleri ile D-100 karayoluna geçiş sağlayan Ataköy grup yolu 1'nci kat asfaltı tamamlandı.

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Genel Meclis Üyesi, Yüksel Mirzaoğlu 1'nci kat asfaltı tamamlanan, Almus ilçesinden Niksar, Erbaa, Reşadiye ilçeleri ile D-100 karayoluna geçiş sağlayan Ataköy grup yolunda incelemede bulundu. İki ilçenin ve geçiş sağladığı yolun kötü durumundan dolayı hemen çalışmalara başlandığını ve kısa sürede tamamlandığını kaydeden Başkan Dizer, ''İlçelerdeki çalışmalarımız vatandaşımızın da takdirini topluyor. İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğü ekiplerimiz Almus, Niksar ve Reşadiye ilçelerimizi birbirine bağlayan 1'nci kat asfaltı tamamlandı. Bu yolumuz bölge halkı yönünden çok önemli bir yol, Almus'tan Niksar'a Erbaa'ya, Reşadiye'ye ve D 100 karayoluna bir geçiş yoludur' dedi.

Çalışmaların tamamlanan Almus, Ataköy ve Niksar bağlantı yolunun 9 kilometre olduğunu ve 5 metre genişliğinde olduğunu kaydeden İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, yolumuzu 30 gün içerisinde tamamlamayı planlamıştık ama malum hava şartlarından dolayı bağlantı yolumuzu 45 gün içerisinde tamamladık'' şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ve İl Genel Meclis Üyesi Yüksel Mirzaoğlu Ataköy grup yolunun incelemesinin ardından Geyik Gölü ve Kabakboğazı Köylerini ziyaret ederek Tokat İl Özel İdaresi tarafından köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek köy sakinleri ile sohbet etti. Köy sakinleri İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer'e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Sayfa Başı