TURHAL BELEDİYESİNDEN İKRAMİYE MÜJDESİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TURHAL BELEDİYESİNDEN İKRAMİYE MÜJDESİ

Başkan Yılmaz Bekler ve Tokat Hizmet-İş Sendikası arasında...

2016-12-15
TURHAL BELEDİYESİNDEN İKRAMİYE MÜJDESİ

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Kardeşlerimize uzun yıllardır verilmeyen haklarını yeniden kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Turhal Belediyesi başkanlık makamında Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve Tokat Hizmet-İş Sendikası arasında işçi personellerin ikramiye haklarının düzenlenmesi ve bundan sonraki süreçte gerekli iyileştirmeler yapılarak kesintisiz ödenmesine ilişkin çalışma toplantısı yapıldı. Çalışma toplantısında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Turhal için gecesini gündüzüne katarak çalışan personellerimizin haklarını tam olarak teslim etmek istiyoruz. Bizler belediye olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin her ferdi bizim için önemlidir. Kardeşlerimizi uzun yıllardır verilmeyen haklarını yeniden kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Hak-İş Tokat İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Tokat İl Başkanı Resul Demir ise, yaklaşık 15 yıldır Turhal Belediyesi'nde çalışan işçi personellerin 15 yıl önce kaldırılan işveren ikramiyesi haklarından yararlanamadıklarını belirterek, "Turhal Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Bekler'le yaptığımız görüşmeler neticesinde bu hakkın yeniden kazanılmasını sağladık. Burada bizlere büyük destek olan Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyemiz Ayhan Sezerol'a katkılarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah Turhal Belediyesi bu konuda diğer belediyelere örnek olacaktır. Turhal Belediyesi'ndeki üyelerimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Sayfa Başı