BAKANLARIN TOKAT GÜNLÜĞÜ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAKANLARIN TOKAT GÜNLÜĞÜ

Tokat bugün Bakanlarla buluştu....

2017-03-23
BAKANLARIN TOKAT GÜNLÜĞÜ

Milli Eğitim Bakanı Dr. İsmet YILMAZ ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Ahmet ARSLAN bir dizi açılış ve temel atma töreni için Tokat'a geldi.

İlk olarak KanalTokat projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Başkan Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada:

17 Milyon TL maliyetli #KanalTokat bu şehre vizyon katacak. İstihdam imkanları yanında şehrimizin gelişmesine ivme kazandıracak.

Kardeşlik köprüsü Hıdırlık çevresinde sosyal hayatımız farklı bir anlam kazanacak.
#KanalTokat projemizin temel atma töreninde bizlerle birlikte olan Milli Eğitim Bakanımız Dr. İsmet YILMAZ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet ARSLAN, Milletvekillerimiz, tüm teşkilat mensupları, İl protokolü ve değerli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.dedi.

Daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN ve Milli Eğitim Bakanımız Dr. İsmet Yılmaz'la birlikte Kızıl Köyü mevkinde Tokat-Niksar Karayolu'nun 12Km'lik kısmının açılış törenine gerçekleştirildi.

Açılıştan sonra Bakanlar Erbaa ilçesine geçtiler.

Erbaa'da kaymakamlık tarafından organize edilen 'Umuda Mektup' adlı program, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı programda öksüzlerin talepleri gerçekleştirildi. Kaymakam Bülent Karacan'a mektupla isteklerini ulaştıran çocuklara hediyeleri takdim edildi. Törenin ardından Erbaa Belediyesine geçildi.

Erbaa ziyaretlerinden sonra Tokat'a geçen Milli Eğitim Bakanı Sayın Dr. İsmet Yılmaz ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan'la birlikte Hüseyin Akbaş Spor Salonunda "Tek Yürek Projesi" kapsamında düzenlenen Şehitlerimizi Anma ve Demokrasi Gecesi programına katıldılar.

Sayfa Başı