BAŞKAN EROĞLUNUN REFERANDUM MESAİSİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN EROĞLUNUN REFERANDUM MESAİSİ

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu...

2017-03-28
BAŞKAN EROĞLUNUN REFERANDUM MESAİSİ

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu,"16 Nisandan sonra yeniden bir dirilişin yeniden ve yeni bir Türkiye'nin daha koşar ve hızlı adımlarla yoluna devam ettiğimizi hep beraberce göreceğiz" dedi.
Türkiye'nin en genç İl Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Anayasa değişikliği meclise sunulduğu günde bugüne günlük çalışma programına STK, dernek veya esnafla kahvaltı programında referandum çalışmaları ile başlıyor. Gün içinde ev toplantıları ile devam eden Başkan Eroğlu akşamda büyük toplantı organizasyonlarında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin niçin gerekli olduğunu anlatıyor.
Geçtiğimiz haftasonu halk otobüsü işletmecileri, servisçiler, taksiciler ile Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu dün akşam da Hak-İş Konfederasyonu taşeron işçileri ile buluştu. Katılımcılarla tek tek ilgilenen Başkan Eroğlu; "Sizler şehrimizin yapı taşlarısınız" dedi.
Başkan Eroğlu, referandumun ayrıştırıcı bir nokta olmamasını arzu ettiklerini ifade ederek, "Niye sen hayır veriyorsun yada sen niye böyle düşünüyorsun diye böyle bir ayrımcılık olmaması lazım. Biz eveti anlatacağız hayır diyenlerde hayırı anlatacak. Sonrasında halkımız değerlendirip 16 Nisan'da sandığa iradesini koyacak. İnanıyorum ki evet oyları yüksek bir şekilde çıkacak. 16 Nisandan sonra yeniden bir dirilişin yeniden ve yeni bir Türkiye'nin daha koşar ve hızlı adımlarla yoluna devam ettiğini hep beraberce göreceğiz" dedi.
Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı çeşitli meslek gruplarından esnaflarla yaptığı toplantılarda; " Bizler vatanını çok seven bir milletiz. Konu vatan olunca her şeyimizden vazgeçeriz. Bu sebeple vatanımıza kim göz diktiyse, kim bu vatana el uzattıysa karşılığını kat kat almıştır. Kimin bu vatanın bir karış toprağında hevesi varsa hepsinin heveslerini kursaklarında bırakmasını bildik. 15 Temmuz, Çanakkale, Niğbolu, Malazgirt bu vatan aşkına en güzel örnektir. Şanlı tarihimiz hep vatan sevgisine şahitlik etmiştir. Bu aşk sayesinde bizler bugün burada huzurla, rahatça yaşayabiliyoruz. Kimse bu vatanın birliğini, dirliğini bozamaz. Kimse bütünlüğümüze el uzatamaz. Bizler he hem vatanımızı, hem Tokat'ımızı çok seviyoruz. Tokat'ın insanı vefakardır, cefakardır. Bizler de sizlerle beraber bu şehre alın teri akıtıyoruz. Yine sizlerle birlikte hareket ederek bu şehri büyütmenin, bu şehri geliştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Herkesin bu şehre dair vazifesi var. Bir minibüs süren kardeşimin, taksicilik yapan kardeşimin, servisçilik yapan kardeşimin de bir vazifesi var" dedi.
Başkan Eroğlu ayrıca katılımcılara Meydan Projesi ve Kanal Tokat Projesi başta olmak üzere, şehir terminali, kapalı pazar yeri, şehir parkı projelerinden de bahsederek; "Tokat bambaşka bir şehir olacak, Tokat'ın çehresi değişecek ve Tokat bir tık daha ileri gidecek" dedi. Son olarak referandum sürecine değinen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; "İstikrarımız için, büyümemizin daha da hızlanması için, çocuklarımız için Tokat'ımızın da Türkiye'mizin de kararı evet olacaktır. 16 Nisan'da vereceğimiz evetlerle Türkiye bambaşka bir hal alacak. Ülkemiz artık prangalarından kurtulacak. Ülkemiz ayak bağlarından süratli bir şekilde kurtulacak" ifadelerini kullandı.
Başkan Eroğlu, yaptığı konuşmaların ardından katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekindi.

Sayfa Başı