ERBAA D100 KARAYOLU ÖLÜM YOLU OLMAKTAN NE ZAMAN ÇIKACAK? | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA D100 KARAYOLU ÖLÜM YOLU OLMAKTAN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Erbaa D100 Karayolu için...

2017-04-20
ERBAA D100 KARAYOLU ÖLÜM YOLU OLMAKTAN  NE ZAMAN ÇIKACAK?

Erbaa D-100 karayolu günde onbinlerce aracın geçtiği önemli bir güzergah.Gün geçmiyorki bir kaza haberi gelmesin...

Erbaa otogar kavşağından başlayan tehlikeli kavşaklar Evyaba mahallesiyle birlikte tehlikeli virajlar üst üste gelmeye devam ediyor.Özellikle Erbaa Değirmenli köyü kavşağı ile virajı en fazla trafik kazalarının yaşandığı bölge durumunda.

Uluslararası bir yol konumunda olan Erbaa D-100 karayolunun bu bölgesinde gerek yerel halk gerekse bu yolu kullanan yerli ve yabancı yolcular can ve mal kaybı yaşanan bir çok kazayla karşı karşıya gelmektedir. Taşova - Erbaa arası en fazla kaza yaşanan bölge olarak dikkat çeken bu yol için biran önce Değirmenli kavşağı başta olmak üzere o güzegahtaki diğer köy kavşakları içinde alt geçit çalışmaları başlatılmalıdır.Yöre halkının bildiği yol olmasına rağmen en ufak bir dikkatsizlikte bile sonucu ölümle sonuçlanan bir çok kaza Değirmenli kavşağında yaşanmaktadır.Değirmenli köyü kavşağında alt geçit ve viraj düzenlemesi yapılmadığı takdirde daha çok can yanacak bir çok ailenin sonu olacaktır.

Ayrıca Akça Köyü içinde Erbaa'dan Akça köyüne gitmek tam bir işkence.Akça köyüne gitmek için köy girişini geçtikten sonra 3km daha gidip Çalkara köyü kavşağından dönüp geri gelmek gerekiyor.Bölge halkı bu yaşanan skıntıları hergeçen gün dile getirmeye devam ediyor.
Karayolları genel müdürlüğü ve Bölge jandarma ekiplerinde bu bölgede yaşanan trafik kazaların kayıtları bulunmaktadır. Önlem alınmazsa daha kaç can kaybedilecek kaç kazazede olacaktır bekleyip göreceğiz...
Sezgin Kanat

Sayfa Başı