TOKAT MOBİLYACILAR SİTESİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT MOBİLYACILAR SİTESİ

Tokat Organize Sanayi Bölgesinde 63 dönümlük arazi üzerinde...

2017-05-27
TOKAT MOBİLYACILAR SİTESİ

Tokat Organize Sanayi Bölgesinde 63 dönümlük arazi üzerinde faaliyet vermesi planlanan mobilyacılar sitesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda atış poligonu mevkisinde tahsisi yapılan Mobilyacılar ve Marangozlar Sitesine ait arsada temel atma töreni protokolün de katılımlarıyla gerçekleştirildi. Tokat Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Veysel Biçer'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen temel atma törenine Tokat Valisi Cevdet Can, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile birlikte meslek örgütü liderleri ve bürokratlar katıldı.

Sanayi sitesinde mobilya esnafının dağınık bir şekilde faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Tokat Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Veysel Biçer," Proje kapsamında bölgede 87 adet 300'er metrekarelik kapalı alanı 150 metrekare açık alanı olan iş yerleri inşa edilecek. Şuanda 50 şer metrekarelik yerlerde esnaf arkadaşlarımız üretim yapıyor. Buraya geldikleri zaman mobilyacılar daha rahat faaliyet göstererek güzel işler çıkartacaktır. Ayrıca burada mobilyacılar arasındaki dayanışma ve birliktelik daha da artacak. Sadece Tokat merkez olarak değil ilçelere yakın illere de üretim yapacağız. Şu anki iş yerlerimizde toplu üretim yapma olanaklarımız yoktu" dedi.

Tokat Valisi Cevdet Can ise, esnafların bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu projenin devlet desteklerinin de yararlanabilmesi için çalışma yapılması talimatı verdi.

Sayfa Başı