Erbaaspor - Silivrispor maç sonucu: 0-1 | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaaspor - Silivrispor maç sonucu: 0-1

Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play-Off Finali'nde ...

2017-05-29
 Erbaaspor - Silivrispor maç sonucu: 0-1

Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play-Off Finali'nde Erbaaspor'u 1-0 mağlup eden Silivrispor, Spor Toto 2. Lig'e yükselen son takım oldu.

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Silivrispor'un golünü 69. dakikada Fahri Eren Pamuk kaydetti.

Maçtan kısa notlar:

Seyirci avantajı Erbaaspor'da, En fazla atak Erbaaspor'da ama bir kere geldiler gol attılar, Hakem için keyifli bir maçtı, Silivri golden sonra ayakta durmadı,yatarak golün keyfini çıkardı ve 2.lige merhaba dedi.

Koskoca statda okadar boş yer varken iki takımı yan yana sıkıştıran Federasyona ne dersin, yada o kadar hakem dururken Edirne bölgesi hakemini atamasına ne dersin, en az 7-8 dakika duraklama beklerken 6 dk verip 4.5 dakika oynatmasına ne dersin, Koskoca stada bir gişe koyup maçın ilk yarısı biterken bilet sırası bekleyen binlerce taraftara ne dersin, Emniyet Erbaaspor taraftarlarını bir tane çakmakla bile içeri almazken Silivri tarafında ses bombalarından Meşalelere kadar herşeyin olmasına ne dersin, Kalecimizin ilk yarıdan maç bitimine kadar kendi ceza alanının dışında gezmesine ne dersin, Erbaa'dan bir taraftar grubunun çıkıp Erek1947 İstanbul grubuna, Ankaradaki Erbaalılara ve diğer yörelerden gelen hemşehrilerimize boş boş duruyorsunuz gelmeyin size ihtiyacımız yok diye bir söz sarfetmesinemi yanarsın, velhasıl kelam maç bitti dedikodu çıkar durur.

Ama tek gerçek var Erbaasspor.Bizlere bu heyecanı ve gururu yaşattıkları için tüm Erbaasspor Camiasına ve Başkanlarımıza yürekten teşekkür ederiz.

Sezgin Kanat

Sayfa Başı