NİKSAR'A DÖNEN KOMANDOLAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

NİKSAR'A DÖNEN KOMANDOLAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

3 aydır Ağrı'da görev yapan Köklüce Jandarma Komando Taburu...

2017-06-17
NİKSAR'A DÖNEN KOMANDOLAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Niksar'da konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, 3 aydır görev yaptıkları Ağrı'dan ilçeye dönüşte çiçeklerle karşılandı.


Geçici görevle 3 aydır Ağrı'da görev yapan Köklüce Jandarma Komando Taburu'nun ilçeye dönüşü nedeniyle tören düzenlendi. Törene, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Eraslan, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu, sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılandı. İlçe protokolü komandolara çiçek takdim etti. Ardından Tabur Komutanı Yarbay Haydar İrban, askerlere komando yemini ettirdi.
Törende konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Kahraman askerlerimiz hepiniz yuvanıza hoş geldiniz. Sizler 3 ay boyunca orada büyük bir kahramanlıkla cesaretle büyük bir özveriyle ülkemizin serhat boylarından olan buradan çok uzakta olan ailenizden sevdiklerinizden çok uzak bir şekilde özveriyle görev yapıyorsunuz ve terör örgütüne karşı birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize kastetmiş olan düşmanlara karşı çelik gibi durdunuz. Sizin özveriniz kahramanlığınız fedakarlığınız bu ülkenin birliğini bütünlüğünü koruyor. Bu özveriniz hiçbir zaman unutulmayacak" dedi.
Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ise yaptığı konuşmada, dualarının her zaman Mehmetçikler ile olduğunu belirterek; "Bu vatan sizlere minnettar" diye konuştu.
Törende komandolar için kurban kesildi, dualar edildi.

Sayfa Başı