Tokat'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Tokat'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.Turhal'da Bayramlaşma Programı DüzenlendiTokat'ın Reşadiye ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.Tokat protokolü bayramlaşma programında hastalara 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

2014-07-28
Tokat'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Turhal'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Tokat protokolü bayramlaşma programında hastalara 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Protokol üyeleri ayrıca, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerler ile İlçeEmniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programına Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Serin, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ve siyasi parti temsilcileri katıldı.




Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu
, Kültür Evi'nde düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Protokol üyeleri ayrıca, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerler ile İlçeEmniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programına Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cemil Yıldırım ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Arif Arıcı ve vatandaşlar katıldı.



Reşadiye Kaymakamı Turgay Gülenç, öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Protokol üyeleri ayrıca, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerler ile İlçeEmniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programına Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş İbrahim Sönmez, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Hakan Çulcu katıldı.


Tokat Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Erenler Mezarlığında bulunan Garnizon Şehitliği'ni ziyareti ile başladı. ProgramaTokat Valisi Cevdet Can, MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, TTSO Başkanı Ahmet Arat, siyasi parti başkanları, kurum müdürleri ve şehit aileleri katıldı. Şehitlerin mezarlarına karanfil bırakılarak başlayan ziyarette İl Müftü Vekili Selahattin Şanver tarafından dua okundu.

Garnizon Şehitliği ziyaretinin ardından bayramlaşma programı Öğretmenevi'nde devam etti. Burada kısa bir konuşma yapan Vali Can,Ramazan Bayramı'nın huzur, güven, mutluluk ve sıhhat içerisinde geçmesini dileyerek, "Herkesin ailesi ile birlikte mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyor, tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bayramlaşma programı daha sonra Tokat Devlet Hastanesi'nde hasta ziyaretleri ile devam etti. Vali Can ve beraberindekiler hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiler.

Program İl Jandarma Komutanlığı, Huzurevi ve Çocuk Esirgeme Yurdu ziyaretleri ile devam etti.

HABERLER.COM

Sayfa Başı