BEYKOZ'DAN HÜKÜMETE UYUŞTURUCU ÇAĞRISI ! | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BEYKOZ'DAN HÜKÜMETE UYUŞTURUCU ÇAĞRISI !

Beykoz Tokatlılar Derneği Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformuna büyük destek veriyor....

2017-07-28
BEYKOZ'DAN HÜKÜMETE UYUŞTURUCU ÇAĞRISI !

Ülkemizde madde bağımlılığıyla ilgili cezaların artırılması, bu konuda toplumsal mutabakat ve bilinç oluşturmak amacıyla kurulan Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformu, başlattığı imza kampanyasıyla ilk adımı attı. Uyuşturucu konusunda verilen cezaların caydırıcı olmadığını dile getiren Platform, topladığı imzalar ile hükümete halkın çağrısını iletecek.

Beykoz Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen basın toplantısına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, Meclis üyeleri Gülay Demirel ve Emin Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Selim Safi, Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Toplum Sağlığı Mer. Bşk. Nur Şatıroğlu, Tapu Sicil Müdür Vekili Aysun Öztürk, Beykoz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Demir, Ensar Vakfı Beykoz Temsilcisi Deniz Soytemiz, BİSK Başkanı Asım Özdemir, çeşitli derneklerin başkanları, Eğitim BirSen Beykoz Temsilcisi Mehmet Sarımurat, Muhtarlar Dernek Başkanı H. Hüsnü Kolcu, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Sağlık ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Selda Selimoğlu ve basın mensupları katıldı.


Bu Kampanyayı Sen de İmzala!

Beykoz Tokatlılar Derneğide Bu kampanyaya oldukça büyük bir destek veriyor.Beykoz Tokatlılar Dernek Başkanı Bülent Kılıç yaptığı açıklamada: Geleceğimiz olan gençlerimizin en sağlıklı bir şekilde yetişmesi için bu kampanyaya elimizden gelen bütün desteği veriyoruz.Bölgemizde uyuşturucu ile mücadele olarak başlatılan bu kampanya ile cezaların iyice artırılması konusunda sesimizi duyurmak için hep beraber çalışacağız. Sağlıklı bir gelecek için mücadelemizi sonuna kadar götüreceğiz dedi.


Facebook sayfasında ‘Büyük Değişimler Küçük Bir Dokunuşla Başlar' profiliyle kurulan Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformu takipçilerini change.org'da başlatılan imza kampanyasına davet ediyor. İmza kampanyası yeterli sayıya ulaşırsa platform TBMM'de de sesini duyurabilecek.

Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformu Basın Bülteni

Bağımlılık birey ve toplum sağlığını tehdit eden en derin ve karmaşık problemlerden biri olarak daima gündemimizde yer almaktadır. Kişisel bir kötü tercih gibi görünen bağımlılık, aslında aile, arkadaş, kamu ve hatta bunun ötesinde vicdan yarasıdır.

Bağımlılıkla mücadele hepimizin endişelenmesi, kaygı duyması, üzülmesi ve gayretle savaş vermesi gereken çok hassas bir konu olmasının yanı sıra, bu mücadelede yürütülen kampanyaların, oluşturulan çalışmaların ve cezai müeyyidelerin caydırıcıcılığı da büyük önem arz etmektedir.

İnsanoğlu toplumsal hareketin bireysel hareketten daima daha etkin ve çözümleyici olduğunu bilerek çaba harcamalıdır.

Bağımlılıktan canı çok yanmış, nice canlar vermiş, bu yolda maddi ve manevi kayıplar yaşamış bir ilçenin Sivil Toplum Kuruluşları olarak, Beykoz STK'ları Bağımlılıkla Mücadele Platformu'nu kurmuş bulunuyoruz.

İşte bu noktada kendisini bu mücadeleye adamış kuruluşlar ve fertler olarak sivil toplum hareketimizin halkımızın desteğiyle perçinlenmesi gerektiğine inanıyoruz.

İlçemizdeki tüm STK'ların desteği bu yolda bizleri daha da kuvvetli kılacaktır. Yarınlara korkuyla ve endişeyle değil; elele vererek güler yüzle ve umutla bakmak istiyoruz. Evlatlarımızın geleceğini kurtarmak, düştükleri kör kuyudan hep birlikte oluşturacağımız sevgi kemendine tutunarak çıkmalarını sağlamak istiyoruz.

Unutmayınız! İyi yetiştirilmiş bir evlat bu dünyaya bırakılmış en güzel mirastır…

Başardığımızda gururumuz olacak çalışmamıza sözlü ve fiili destek olmanızı bekliyor, internet aracılığıyla change.org sitesinde başlattığımız imza kampanyasına destek olmanızı istiyoruz.

Atılacak imzaların yeterli sayıya ulaşmasıyla ve yasal dilekçemizle parlamentoya gidilecektir. Bağımlılıkla mücadelede yasaların ve cezaların yetersiz kaldığı ve caydırıcılık konusunda yeterli seviyeye getirilebilirliği ifade edilecektir.

Beykoz'da bağımlılıkla mücadele konusunda ‘sivil toplum' artık harekete geçmiştir. Mücadelemizin kararlılıkla sürdürüleceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu toplumsal hareketin bir çığ misali büyüyerek, ailelerimizin ve bir bütün olarak toplumumuzun kanayan en büyük yarasını tedavi edeceğine ve geleceğe tertemiz bir sayfa açacağına inancımız sonsuzdur.

Sayfa Başı