Kelek : Çobanın Melodisi YAYINDA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Kelek : Çobanın Melodisi YAYINDA

Erbaa'lı genç yönetmen Sefa Şirin'den sizleri derinden etkileyecek bir....

2017-08-04
-- --
Kelek : Çobanın Melodisi  YAYINDA

Tokat Erbaa Aşağıçandır köyünden hemşehrimiz genç yönetmen Sefa Şirin ikinci belgeseli KELEK:ÇOBANIN MELODİSİ izleyicileriyle buluştu.

Bugün sosyal medyada hızla yayılan belgeselle ilgili merak edilenleri Sefa Şirin'e sorduk...

Belgesel çekimi ne zaman başladı ve süreç nasıl devam etti?

Sezgin bey ; Belgeselin çekimini Kasım 2016'da gerçekleştirdim. Hazırlanışı ve sponsor görüşmeleri sonrası şimdi yayınlama fırsatım oldu. Erbaa,Tokat merkez ve ilçeleri ile birlikte ülkemize hizmet etmek , tanıtımında katkıda bulunmak en büyük arzum ve isteğim.

Çekimlerde zorlandınızmı neler yaşadınız?

Çekimleri elimde kısıtlı imkanlar ile yapıyorum. Belgesel üzerine büyük ilgim var. Okul kamerası alarak otobüse bindim ve 13 saat yolculuktan sonra Koyun sürüsüne ulaştım. 2 gün boyunca onlarla yedim, içtim,yürüdüm ve yaşantılarını yakından gözlemledim.

Hedefiniz nedir?
Tek başına elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyorum. İleride de daha ilginç ve hiç yapılmamış bir belgesel çekmek ve izleyiciler ile buluşturmak istiyorum. Günümüzde memleketinden çok uzakta farklı yerlerde yaşayan ve memleket hasreti çeken, köyü veya şehre ait bir görüntü , bir bağ insanlar için çok önemli. İnşallah insanların o özlemini bir nebze olsun dindirmeye çalışacağım...

Son olarak eklemek istediğiniz birşeyler varmı?

" Kelek:Çobanın Melodisi " isimli belgeselim YAYINDA
Tokat Erbaa ve Niksar'da kısıtlı imkanlar ile Kasım 2016'da çekimini yaptığım belgeselim artık sizlerle, umarım beğenirsiniz.Değerli sponsorlarım ; Tosiad İstanbul Şb.(Tokatlı sanayici ve İş adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş başta olmak üzere tüm Tosiad İstanbul Şubesi İşadamlarımıza, Erbaa gündem, Sema Yaprak, Gür peyzaj, Mr.Wasch 'a çok teşekkür ederim.
-Desteklerinden dolayı hiçbir zaman beni yalnız bırakmayan Aşağıçandır Köyü Dernek Başkanım Değerli abim Hüseyin Koyuncu'ya , kıymetli abilerim Salih Temiz, ve Sezgin Kanat'a teşekkür ederim.
İyi Seyirler



Sayfa Başı