TOKAT BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ KURULDU | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ KURULDU

Tokat Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na seçilen ...

2017-09-16
TOKAT BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ KURULDU

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu: "Gençlerimizin enerjisi ve sinerjisine her zaman ihtiyacımız var."
Tokat Belediyesi bünyesinde ‘Gençlik Meclisi' kuruldu. Tokat Belediyesi Gençlik Meclisi Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu başkanlığında 50 üyenin katılımı ile ikinci toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıda konuşan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, gençlerin fikirlerine önem verdiklerini belirterek, onların Tokat'ın ve ülkenin meselelerine sahip çıkmalarının önem arz ettiğini söyledi.
Yaklaşık 20 gün önce ilk toplantının yapılarak Gençlik Meclisinin kurulması için adım attıklarını belirten Başkan Eroğlu, bugün yapılacak toplantı ile Gençlik Meclisinin Başkan ve Genel Kurul seçimlerini tamamlayarak faaliyete başlayacağını belirtti.
Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, "Şehre dair bir sorumluluk duymak ve şehre alın terini akıtmak son derece kutsal. Önemli olan hoş bir seda bırakabilmektir. Gençlerimizin bu gönülden emek vermelerini son derece önemsiyorum. Çok güzel ve önemli çalışmalar yapacağız. Gençlerimizle birlikte güzel işlere imza atacağımız için çok heyecanlıyız.
Sizlerin görüşleri bizlere ışık olacak. İnşallah bundan sonraki toplantılarda bu faaliyetler masaya yatırılarak tek tek görüşülecek. Siz bizi ne zaman çağırırsanız geleceğiz. Çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz.
Gençlik Meclisimizin değerli üyelerine katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Eroğlu'nun konuşmasının ardından Gençlik Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıda Genel Kurul üye seçimi ardından Başkan seçimi gerçekleştirildi.
Tokat Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na seçilen Burak Çelik, "Genç Belediye Başkanımızın Tokat'ımıza armağanı olan Gençlik Meclisinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştirilen Belediye Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantısında Sosyal Politikalar kategorisinde İl Belediyeleri arasında ikinci olan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu tebrik eder, Tokatımıza bu onuru yaşattığı için şükranlarımı sunuyorum.
Temennimiz Tokat için birçok defa derece getirecek toplumun refahını artıracak projelerin bu meclisten çıkmasıdır. Ümidimiz; birlik beraberlik içerisinde, tek vücut tek yumruk olup, başarıya ve faydalı projelere imza atmaktır. Meclisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Sayfa Başı