Babaları tarafından öldürülen iki Melek Son Yolculuklarına Uğurlandı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Babaları tarafından öldürülen iki Melek Son Yolculuklarına Uğurlandı

Erbaa'lı hemşehrimiz Dilek Yardım'ın feryadı yürekleri dağladı.

2018-01-06
Babaları tarafından öldürülen iki Melek Son Yolculuklarına Uğurlandı

Boşanma aşamasında olduğu eşi Ali Yardım'ın Maltepe'deki evinde pompalı tüfekle öldürdüğü 2 ve 4 yaşlarındaki kızlarının cenaze töreninde sinir krizi geçiren anne Erbaa'lı hemşehrimiz Dilek Yardım'ın feryadı yürekleri dağladı.


Maltepe'de babaları tarafından öldürülen iki kız çocuğunun cenazesi defnedildi. Fındıklı Mahallesi'nde, önceki gün, babaları Ali Yardım tarafından tüfekle vurularak öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ve 2 yaşındaki Miray Hira'nın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Sancaktepe Hazreti Ali Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine, çocukların yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende ayakta durmakta güçlük çeken ve sinir krizi geçiren anne Dilek Yardım, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

İMAM İZİN VERDİ ERKEKLERİN ARASINDA CENAZE NAMAZI KILDI



Babaları Ali Yardım tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'nın cenaze namazları Sancaktepe Yenidoğan'daki Hz Ali Camii'de kılındı. Tabutların önünde bekleyen anne Dilek Yardım'a imam, erkeklerin arasında namaz kılabileceğini söyledi. Dilek Yardım da önde saf tutarak çocuklarının cenaze namazını kıldı.

'NE OLUR UYAN ANNEM'

Acılı anne Dilek Y. çocuklarının Türk bayrağını sarılı tabutlarını omuzunda taşırken, gözyaşlarına boğuldu. Kızlarının tabutunun başında gözyaşı döken acılı anne, "Hiçbiriniz sahip çıkmadı. Hepinize yalvardım, benim yavrularım gitti, benim kuzularım gitti. Kollamadınız bizi korumadınız bizi. Hiçbirinizi istemiyorum, gidin buradan. Ne olur uyan anneciğim, emziklerini getirdim, ne olur uyan Elif." diye feryat etti. Daha sonra kılınan namazın ardından, Elif Mina ve Miray Hira'nın cenazeleri, Sancaktepe'deki Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak'taki bir apartmanın giriş katındaki evde silah seslerinin duyulması üzerine çevre sakinleri polise haber vermiş, eve gelen ekipler Elif Mina (4), kardeşi Miray Hira (2) ile babaları Ali Yardım'ın (29) cesedini bulmuştu. Yapılan araştırmada, Ali Yardım'ın, kızlarını öldürdükten sonra intihar ettiği belirlenmişti.

Sayfa Başı