ERDEF'TEN DOLU DOLU GEÇEN TOKAT GEZİ PROGRAMI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERDEF'TEN DOLU DOLU GEÇEN TOKAT GEZİ PROGRAMI

Erbaa Dernekler Federasyonu (Erdef) Tokat Merkez, Reşadiye ve Erbaa ziyaretlerini kapsayan...

2018-04-23
ERDEF'TEN DOLU DOLU GEÇEN TOKAT GEZİ PROGRAMI

Erbaa Dernekler Federasyonu (Erdef) Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Muammer Çınar, Ak Parti Kadıköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kanat, İşadamları ve Beraberendeki Dernek Başkanları ile Tokat Merkez, Reşadiye ve Erbaa ziyaretlerini kapsayan bir gezi programı düzenledi.

19 Nisan akşamı İstanbul'dan hareket eden Erdef grubunu Tokat merkezde bulunan Erbaalılar Dernek Başkanı Ahmet Bakır karşıladı. Kahvaltı için Tokat Barolar Birliğine geçen heyet Tokat Baro Başkanı Faruk Bostancı ve hemşehrilerimizle sohbet ettikten sonra kahvaltıya geçildi.Kahvaltı sonunda Tokat Erbaalılar Dernek Başkanı Ahmet Bakır, Tokat Baro Başkanı Faruk Bostancı, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Muammer Çınar ve Erdef Başkanı Fevzi Akbulut birer konuşma yaptılar.

Buradan Tokat İl Özel İdaresine geçen heyet İl Genel Meclis salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer ile biraraya geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekeleşen buluşmada Dernek Başkanları Özel idarenin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkan Dizer'e teşekkürlerini sunarak köyleri için akıllarında kalan sorunları kısa kısa özetleyerek bilgi verdiler.Erdef grubunua ziyarette Tokat Valiliği Sekreteri Kaya Ateş hemşehrimizde eşlik etti. Program sonrası Erdef Başkanı Fevzi Akbulut tarafından İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer ve Genel Sekreter Kaya Ateş'e bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Cuma vaktinin gelmesiyle Şehitler Camiine geçen grup burada Cuma namazını eda ettikten sonra Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu makamımda ziyaret etti. Tokat Belediye binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Eroğlu nazik ziyaretleri için Erdef grubuna teşekkürlerini sunduk. Erdef Başkanı Fevzi Akbulut'ta Başkan Eroğlu'na çalışmalarında başarılar diledi ve bir teşekkür plaketi takdim etti.Dahasonra öğle yemeği için Belediye sosyal tesislerine geçildi. Yemek sonrası ziyaret ve gezi programları hakkıda konuşma yapan başkanlar Başkan Eroğluna teşekkürlerini sunduktan sonra hatıra fotografı çekindiler.

Tokat Valiliği programı öncesi Tokat merkezdeki Siyasi Partilerin İl Başkanlıklarını ziyaret eden heyet buradan Tokat Valiliğine geçti.

Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman Erdef heyetini makamında karşıladı.Tokat ve Stk'lar hakkında samimi bir sohbet havasında geçen buluşma sonunda bir teşekkür plaketide Tokat Valisine Erdef Başkanı Fevzi Akbulut ve Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Muammer Çınar tarafından takdim edildi. Valilik ziyaretinden sonra Tokat programını sonlandıran Erdef heyeti istirahata çekilecekleri Reşadiye Kaplıca Termal otele geçerek geceyi Reşadiye'de geçirdiler.

ERDEF ERBAA PROGRAMI

Cumartesi gün boyu sürmesi planlanan program hava şartları ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün Tokat'a gelmesiyle programda değişiklik oldu.

Cumartesi sabahı Erbaa'ya geçen heyet kahvaltıda Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ve Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Kahvaltılı istişare toplantısında Dernek Başkanlar, Erbaa ve Köylerinde yapılan çalışmaları ilk ağızdan dinleyerek hem teşekkürlerini sundular hemde yeni yapılacak olan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Kahvaltı sonrası Erbaa Meydanında geçen Başkanlar Pazar günü tekrar buluşmak üzere kendi ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere dağıldılar.
3 gün süren program sonrası Erdef heyeti Pazar günü Erbaa'dan İstanbul'a döndü.

Sayfa Başı