ERBAA'DA SEÇİM RÜZGARI KENDİNİ HER YERDE HİSSETTİRİYOR | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA'DA SEÇİM RÜZGARI KENDİNİ HER YERDE HİSSETTİRİYOR

Erbaa'da seçim heyecanı kendini iyice hissettiriyor...

2019-01-29
ERBAA'DA SEÇİM RÜZGARI KENDİNİ HER YERDE HİSSETTİRİYOR

Geçtiğimiz haftasonunu Erbaa'da geçirdim. Havası, ortamı her yönüyle sadece yaz aylarında değil kış mevsiminde bile ayrı bir güzelliği olan Erbaa Başkan adaylarınında belirlenmesiyle seçim sürecini doya doya yaşamaya başladı.

Başkan Adayları sahaya indi. Erbaa'da ve çevresindeki her organizasyonda Adayları görmek ve ulaşmak çok kolay. Düğün,Nişan,Asker eğlencesi ve cenaze gibi bir çok yerde Adaylar mümkün olduğu kadar duyarlı davranıp hepsine yetişmek, halkla iç içe olmak için yoğun bir tempo halindeler.

Meydanlar, dükkanlar, çay bahçeleri adeta siyaset arenası gibi bir çok diyaloğa şahitlik ediyorlar. Siyaset insan ilişkilerini en üst seviyede tutup yönetebilme sanatıdır. Mutlaka herkesin kendine göre bir görüşü, sempati duyduğu isimler vardır. Erbaa'da görünürde okadar tatlı bir siyaset rüzgarı varki herkes hoş sohbetleriyle gündemi değerlendiriyor. Tabi partiye destek verip adayı beğenmeyenler, Adayı sevip o partiye gönül vermeyenler gibi bir çok durum heryerde olduğu gibi Erbaa'da da mevcut.

Burda en büyük sorumluk Başkan adaylarına düşüyor. Devamında İlçe Başkanlarına ve seçim çalışma ekibinizle oldukça koordineli bir çalışma olmazsa olmaz.

Belki buraya kadar okuduklarınızı sanki biz bilmiyoruzmu der gibisiniz. Ama yukardaki sistemi sadece kendinize göre kurarsanız insanların neler dediklerine değer vermezseniz hiç umursamadığınız kişilerin yorumları bizi ilgilendirmiyor derseniz, bildiğiniz ve başardık dediğiniz bir çok şeyi bir anda kaybedebilirsiniz.


Adayların duruş, samimiyet ve insanlara verdiği önemi, onların kalbine nüfus ettirmeleri artık kaçınılmaz oldu. Hoşgörüyü sadece cümle içinde kullanmaktan ziyade eyleme dönüştürebilenlerin başarısı vazgeçilmez olacaktır.

Fısıltı gazetesi dediğimiz halk arasında yayılan konuşmalar siyasete yön vermenin en etkin ve bir okadar tehlikeli olan bir boyutu. Yalanlarla ve günü kurtarmak adına yapılan çalışmalar artık geçmişte kaldı. Artık herkes sosyal medyada birbirinin gözü kulağı oldu.Yerel basının önemi ve kalitesi artı.

Habercilik güven ve doğruluk ilkeleriyle aynı orantıda ilerlerse haberciliktir. Bizlerde Erbaagündem ailesi olarak tüm Başkan, Meclis üyesi ve Muhtar adaylarımıza başarılar diliyor, Seçilecek olanlarıda bugünden tebrik ediyoruz...

Sezgin Kanat

Erbaagündem Yönetim Kurulu Başkanı

Sayfa Başı