BAŞKAN YILDIRIM ZİYARETLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN YILDIRIM ZİYARETLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Erbaa Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Yıldırım ve ekibi ziyaretlere ara vermeden devam ediyor...

2019-02-22
BAŞKAN YILDIRIM ZİYARETLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Erbaa Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Yıldırım 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler genel seçimleri öncesi belirlenen meclis üyesi adaylarıyla birlikte vatandaşları ve kurumları ziyaret ediyor.


Geçici aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardından Erbaa Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Yıldırım AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal, parti teşkilatı ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte vatandaşları ve kurumları ziyaret ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirip vatandaşlar ve kurum yetkilileriyle sohbet ettiklerini belirten Başkan Yıldırım "Seçim sürecine girdik. Yüksek Seçim Kuruluna geçici aday listelerimiz teslim edildi. Mart ayı başında YSK kesin aday listelerini açıklayacak. Bu sürecin ardından artık seçim çalışmaları daha hızlı şekilde ilerleyecek. Meclis üyesi adaylarımızla birlikte hem vatandaşlarımızı hem kurumları ziyaret ediyor, sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini, fikirlerini alıyoruz. Süreç artık yavaş yavaş hızlanmaya başladı. Önümüzde 37 günlük bir süreç var. En iyi şekilde bu süreci değerlendirip Erbaa'mızı yeniden kucaklayacağız. Hemşerilerimizle buluşacağız. Görev süremiz içerisinde hemşerilerimizden hiç kopmadık. Seçimleri demokrasimizin bayramı olarak görüyoruz. Geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde birçok hizmeti hayata geçirdik. Bu hizmetlerimizi anlatacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi düne methiyeler düzüp sadece orada kalmayacağız. Önümüzdeki süreç için birçok projemiz var. Arkadaşlarımız şuan bu projeleri ete kemiğe büründürmek için çalışıyor. Süreç içerisinde bunları da açıklayacağız. Erbaa'mızın büyütmeye geliştirmeye devam edeceğiz. Gelecek 5 yılda işi, aşı daha da büyütmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Sayfa Başı