ERBAA'DA İKİ AÇILIŞ BİRDEN | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA'DA İKİ AÇILIŞ BİRDEN

Erbaa'da Okul ve Fabrika açılışı

2019-09-19
ERBAA'DA İKİ AÇILIŞ BİRDEN

Erbaa'da Özel bir okul ile fabrika açılışı gerçeleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla yapılması planlanan açılış törenine TOBB başkanı geçirdiği gribal enfeksiyon sebebiyle katılamadı.

Açılış törenlerine Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat önceki dönem Milletvekili Zeyid Aslan, Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun ve AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat katıldı.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yaptığı açıklamada: Erbaa'ya kazandırılacak her yeni tesise belediyenin gücünü ve desteğini vermeye hazır olduklarını ifade etti. Biz Erbaa Belediyesi olarak yatırımcılara verdiğimiz söz üzere bu tesisin yeniden hayat bulması için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Bundan böyle her kim Erbaa'ya yatırım yapacak ise yanında en büyük destekçisi yine biz olacağız 'dedi. Erbaa'nın Tokat OSB'yi 2020 yılında çalışan sayısı bakımında geçmeyi hedeflediğini kaydeden Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ise "Bugün itibariyle 21 firmada 4 bin 150 çalışanımız olan ve yer tahsisi yaptığımız firmaların yatırımlarını bitirdiği zaman 2020 yılında yaklaşık 6 bin 200 çalışanı olan bir OSB olacağız. Biz hem kaymakamlık olarak hem belediye olarak her zaman buraya yatırım yapacak firmalarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından fabrikanın açılış kurdelesi kesildi. Protokol fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Fabrika açılışının ardında ilçedeki özel bir okul binasının açılışı gerçekleştirildi.

Sayfa Başı