ERDEF YÜKSEK İSTİŞARE TOPLANTISI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERDEF YÜKSEK İSTİŞARE TOPLANTISI

Erbaa Dernekler Federasyonu (ERDEF) Yüksek istişare toplantısını Bürokratların, İşadamlarının ve Siyasetçilerin katılımıyla Üsküdar Sgk Sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.

2019-11-13
-- --
ERDEF YÜKSEK İSTİŞARE TOPLANTISI

Tokat'ın en güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Erbaa Dernekler Federasyonu (ERDEF) Yüksek istişare toplantısını 12 Kasım Salı akşamı Bürokratların, İşadamlarının ve Siyasetçilerin katılımıyla Üsküdar Sgk Sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.

Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Koyuncu ve yönetim kurulu tarafından kapıda karşılanan davetlilere ikramların ardından toplantıya geçildi. Programın açılış konuşmasını ve detaylarını Erdef Genel Sekreteri Sezgin Kanat yaptıktan sonra Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı bir selamlama konuşması yaparak, geçmişten günümüze Erbaa Dernekler Federasyonuna emek veren Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti. Yüksek İstişare toplantısının ana konusu olan Eğitim ve Burs konuları ile detaylı bir açıklama yapan Başkan Koyuncu davetlilerden bu konularda desteklerini talep etti.

Başkan Koyuncu'dan sonra İstanbul İl Sgk Müdürü Murat Göktaş gecenin önemine değinen bir konuşma yaparak Erdef Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi. Daha sonra toplantıya katılan davetliler kendilerini tanıtarak Burs ve diğer konulardaki fikirlerini paylaştılar.

Gecenin anısında toplantıya katılanlara yine Erbaalı Firmamız FİDEMİX sponsorluğunda çam fidanları hediye edildi.

Erdef Başkanı Hüseyin Koyuncu gece sonunda paylaştığı mesajda:

Adını KELKİT VADİSİ'nin incisi olarak kalplere ve göklere yazdıran ERBAA' nın değerleri ile SGK Üsküdar Sosyal Tesislerinde bir araya geldik.Bürokratlarımızın, İşadamlarımızın ve Siyasetcilerimizin Katılımıyla SGK İstanbul İl Müdürümüz Sn. Murat GÖKTAŞ' ın Ev Sahipliğinde gerçekleşen YÜKSEK İSTİŞARE TOPLANTIMIZA Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca fidan haftası nedeniyle 60 adet fidan dikilmesine vesile olan FİDEMİX Yönetim Kurulu Başkanı Sinan GÖK 'e ve toplantının çekimlerini yapan İlke TV Yunus Aybakan'a teşekkür ederiz. dedi.


Sayfa Başı